Burada Yağmur Yağıyor Anne Yağmurdan Sonra Toprağı Değil; Seni Kokluyorum Anne Geceleri Sadece Seni Özlüyor Seni Düşünüyorum Sessizce Ağlıyorum Ağlıyorum Çünkü; Sana Neler Verebildim Senin İçin Neler Yapabildim Ama Sen Ama Sen Anne Benim İçn Herşeyi Yaptın Gün Geldi Ki Gözünü Kıpırtmadan; Geceden Sabaha Nefes Atışımı İzledin Gün Geldiki; Benim İçin Saatlerce Ağladın Hatırlarmısın Anne ; İlk Senin Kollarında Ağladım İlk Senin Kollarında Güldüm Senin Sıcaklığında Üşümedim Hep Kol Kanat Oldun Bana Öyle Bir Zaman Geldiki Anne; Yollarımkı Gözledin Sesimi Duymak İçin Akşamı Bekledin Duyunca İse Gözyaşlarını Tutamadın Yüreğin Bir Çocuk Gibi Gözledin Beni Ne Yazlar Geçti Ne Kışlar Geçti Sessizce En Güzeli Sen Yanımdaydın Ne Zaman Dalgalar Gibi Atmak İstesem Kendimi Sen Önüme Geçip Durdurdun Beni Hiç Üzülmemi İstemedin Güçlü Bir Rüzgarın Değilde İncecik Bir Meltem Esintisinde Rüzgarın Önüne Geçtin Dalımda Kırılmamı Önledin Bir Ordunun Değildi Bir Kişinin Kalemi Yıkmasını Önledin Sen Benim Annem Sen Benim Öğretmenimdin Şimdi Geriye Bakıyorum Anne Sensiz Geçen Uzun Ayları Seni Daha Rahat Anlıyorum Anne Sana Şimdi Demet Demet Gül Vermek; Ellerinden Öpmek ; Sımsıkı Sarılmak ; İlk Gün Gibi Kollarında Ağlamak İstiyorum Biliyorum Bu Senede ; Sana Hediyeler Veremedim Seni Düşündükçe Anne Şafak Türküsünü Söylüyor Dillerim Üzülme Anne Sen Üzülme Garip Anam Şimdi Ben Sana Gelemiyorum Sana Sarılamıyor Seni Göremiyorumm Söz Ver Bana Anne Şimdi Biliyorum Söz Vermeyeceksin Sadece Bu Anneler Gününde ; Sadece Seni Son Kez Göreceğimde Söz Ver Anne Biliyorsun; Senin Kollarında İlk Nefesimi Aldıysam Son İsteğim Anne; Sana Son Kez Sarılıyım Son Kez Ellerinden Öpüyüm Son Kez Kokunu Çekeyim Ciğerime Son Kez Görüyüm Seni Anne O Kadar Emeğin Varki Bedenimde Biliyorum Gözün Yaşlı Yüreğinde Yağmurlar Yağıyor Evladını Son Kez Görüyorsun Ve Gözlernide Yavaş Yavaş Eriyorum Anne Ben Hastayım Son İsteğim Anne; Aç Kollarını Gülyüzlü Anam; Son Nefesimi Kollarında Vereyim
"Evladını Son Kez Görüyorsun Ve Gözlernide Yavaş Yavaş Eriyorum Anne Ben Hastayım Son İsteğim Anne; Aç Kollarını Gülyüzlü Anam; Son Nefesimi Kollarında Vereyim" bu anne için o kadar zorki yüreğini bıcaklasan canı o kadar acımaz direnmelisin!!! yüreğine sağlık emeğine sağlık güzel insan!!!