Bu kez uzaktan sevmek yakıştı bana. İlk kez bu kadar suskunumVe ilk kez bu kadar sessiz seviyorum seni Eskiden olsa seviyorum derdim kimseden çekinmeden''Kıymetlim'' o derdim Kimsede karışamazdı bana Herkesden önce ben kızmazdım bana Hatta söylemesi mutlu ederdi Şimdi ne oldu bize_? Bu son muydu yakışan bize yoksa Devamını getirmeye yok cesaretim kusuruma bakma Şüphesiz tek sen anlıyorsun yine beniKelime aralarında ki hüzünlerimi,kızgınlıklarımı,kırgınlıklarımı ve gözyaşlarımı Şüphesiz hepsini sen hissediyorsun İlk kez bu kadar uzaktan seviyorum seni Bu kez uzaktan sevmek yakıştı bana Ve bu kez uzaktan sevilmek yaraştı sana Haketmedim bu sonu benYakışmadı bana bu son Yakışmadı çünkü kimsenin yüzüne bakamıyorum Söyliyebilecek,seni ve beni savunacak kelimelerim ise artık TÜKENDİ Tükendim demiyorum Kolay kolay tükenmem benAlışkınım ya gitmelere tüketmiyor artık beni Ama anlam veremiyorumYakışan bu muydu kıymetlim Bize uyan bu son muydu_? Bizim için son mu vardı_? İlk kez bu kadar suskunum aslında Söylediklerime bakma sen suskunum hala İlk kez sessiz seviyorum seni YÜREĞİM BİLE DUYMUYOR SENİ SEVMENİN SESİNİ İlk kez gitmeyi bu kadar çok istiyorum ve ilk kez kalmak istiyorum herşeyi silip Olmaz biliyorumYakışmaz bana Aslında seni sevmek bile yakışmadı bana. Son zamanlarda yakışmayanları yapıyorum anladım sonunda Tek yakışan var şimdi Bu kez uzaktan SEVMEK yakıştı bana
Ama anlam veremiyorumYakışan bu muydu kıymetlim Bize uyan bu son muydu_? Bizim için son mu vardı_? İlk kez bu kadar suskunum aslında Söylediklerime bakma sen suskunum hala İlk kez sessiz seviyorum seni YÜREĞİM BİLE DUYMUYOR SENİ SEVMENİN SESİNİ İlk kez gitmeyi bu kadar çok istiyorum ve ilk kez kalmak istiyorum herşeyi silip Olmaz biliyorumYakışmaz bana Aslında seni sevmek bile yakışmadı bana. Son zamanlarda yakışmayanları yapıyorum anladım sonunda Tek yakışan var şimdi Bu kez uzaktan SEVMEK yakıştı bana. can ismin sultan sanırım her seferinde nurcan diyorum diğerleri gibi buda çok güzel eline sağlık paylaşımlarını merakla bekliyorum teşekkürler.