aglama saglam dur ...yoksa butun omrun aglamakla gecer canım... aglarsanda yanız agla bılmesın kımse..ama herseye degıl degecek seylere agla goz yasınıda haketmelı aglatan..
Çok doğru sölüosun......Bir zamanlar her gün ama her gün onun için ağlardım ne aptalmış bu gönül....Ne safmış....Ona akan gözyaşlarım hiç değmezmiş be valla hiç haketmemiş o.....Değil benim sevgimi NEFRETİMİ bile haketmiyor.........Nsee ÖLDÜ GİTTİ ZATEN....ÖNEMİ YOK ARTIK........................... sana 100 de 100 katılıyorum ablacım benim
verilmiş bi kere napalım üzücü ama güzel dilegin dedigi gibi bişileri feda etmek gerek bazen...emegine saglık can çok hoş görüntüler çıkmış ortaya..
yani arkadaşlar sanki gerçekten elektrik verilmiş gibi yorumlamışsınız. yoksa gerçekten verilmişte ben mi göremiyorum ?
valla erhancım prensesın paylastıgı konu baslıgı ıtıbarıyle ben oyle anladım , kaldıkı zaten resımlerdekı cıcek,ot ve bıtkılerdede goruldugu uzre elektırık verılmıs gıbı duruyo sen nasıl elektrıksız gordun ben onu anlayamadım ....(sanırsam bu otların kenarlarında ve damarlarında bellı olan ısık elektırıgı temsıl edıyo ) ama tabı herseye ragmen ınat etmemek lazım herkes yanılabılır...
o ışıkları bende görebiliyorum ama, gözlerimle gördüğüm elektrik verilen bitkiler hiç böyle ışık saçmıyorlardı. yok bunlar farklı bitkilerse olabilir