Bitkiye elektrik verilirse...

Discussion in 'Serbest bölge' started by Asi_Prenses, Sep 23, 2009.

1. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

2. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

Ama yazık ya onlarında bi canı var onları da Allah yarattı :(

3. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

evet buyuk ıhtımal elekrıkten sonra ölmustur hepsı...ama guzel goruntuler...tesekkurler

4. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

:(:( rİCA EDERİM

5. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

aglamaaaa kız..:) yenı seyler kesfetmek ııcın bazı seylerı feda etmek gerek :)

6. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

ama onlarında canı var ayyyy kıyamam onlara of ya :(

7. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

oo sen bunlara aglıyosann ...gerısını dusunemıyorum..cok sulugozsun anlasılan:D

8. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

evet ben her şeye ağlarım.....Napimm

9. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

aglama saglam dur ...yoksa butun omrun aglamakla gecer canım... aglarsanda yanız agla bılmesın kımse..ama herseye degıl degecek seylere agla goz yasınıda haketmelı aglatan..

10. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

Çok doğru sölüosun......Bir zamanlar her gün ama her gün onun için ağlardım ne aptalmış bu gönül....Ne safmış....Ona akan gözyaşlarım hiç değmezmiş be valla hiç haketmemiş o.....Değil benim sevgimi NEFRETİMİ bile haketmiyor.........Nsee ÖLDÜ GİTTİ ZATEN....ÖNEMİ YOK ARTIK...........................
    sana 100 de 100 katılıyorum ablacım benim :)

11. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

verilmiş bi kere napalım üzücü ama güzel dilegin dedigi gibi bişileri feda etmek gerek bazen...emegine saglık can çok hoş görüntüler çıkmış ortaya..

12. ero

ero Daimi Üye

yani arkadaşlar sanki gerçekten elektrik verilmiş gibi yorumlamışsınız.
    yoksa gerçekten verilmişte ben mi göremiyorum ?

13. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

valla erhancım prensesın paylastıgı konu baslıgı ıtıbarıyle ben oyle anladım ,
    kaldıkı zaten resımlerdekı cıcek,ot ve bıtkılerdede goruldugu uzre elektırık verılmıs gıbı duruyo sen nasıl elektrıksız gordun ben onu anlayamadım ....(sanırsam bu otların kenarlarında ve damarlarında bellı olan ısık elektırıgı temsıl edıyo )
    ama tabı herseye ragmen ınat etmemek lazım herkes yanılabılır...

14. ero

ero Daimi Üye

o ışıkları bende görebiliyorum ama, gözlerimle gördüğüm elektrik verilen bitkiler hiç böyle ışık saçmıyorlardı. yok bunlar farklı bitkilerse olabilir

15. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

he he tamam bunlar farklı senın gıbı :)

Share This Page