Bu bir balıkçı hikayesidir... Bir balıkçı vardır çalışkan sevecen yüreği kocaman olan okadar büyüktürki içinde işi ailesi ve aşkı vardır Ailesini düşünür sevdiğini düşünür işini düşünür Günün birinde bir aytanesiyle tnışır onu çok sever sevilirde aradan yıllar geçer sevgisi kocaman olur anlatsa kimse anlamaz haykırsa kimse duymaz balıkçı zor adamdır aslında sıcacık yüreği kocaman bir dünyası vardır güzellikler içinde sevdiğini koyar dünyasının orta yerine çok sevmiştir çünkü bir gün ondan kopacağını bilse severmiydi acaba ... Genede çok severdi ... günler geçer aylar geçer yıllar geçer sevdası okadar büyüktürki okadar ulaşılmazki akıl sır ermez belki mecnun gibi çöl aşmamıştı belki ferhat gibi dağları delmemiştir ama en az onlar kadar sevmiştir .. Sevilende sevilmeyecek gibi değildir aşkı büyüdükçe kendi küçülür aşkı karşısında .. Bir gün sevdiğine evlenme teklif eder bekler cevabını sevdiği daha cevap vermez ballıkçı üzülür ama belli etmez düşleri hayalleri herşeyi sevdiğidir çünki sabahları onunla kalkar geceleri onunla yatar onun için kedini unutur bi adamdır balıkçı .. Elleri soğuk sular içinde dışarısı soğuk işi zordur ama yüreği sıcaktır sevdiğinin sevgisi içini ısıtır üşümez bir mesaj gelir telefonuna mesajı çeken sevdiğidir CANIM HAVA ÇOK SOĞUK SIKI GİYİN ÜŞÜME OLURMU KIYAMAM SANA diye işte dünyalar onun olmuştur sevdiği o an onu düşünüyordur o zaten hep onu düşünmekte zaten .. Aşklarını herkes evlilikle süsleyecekler derken balıkçının korktuğu an gelir birde ansızın acımazca beyninden vurulur kalbine hançer sokulur duymak istemediği son şeydir AYRILIK sevdiği onu istemez sevmez sesini bile saklar olur .. Balıçı heran onu bekler herzaman onu severmiş .. Şimdi balıkçının hala elleri soğuk sularda hala dışarısı çok soğuk ama şimdi üşüyor onu ısıtan aşkı yok .. Dünyası boşalmış herşeye küsmüş arkadaşları bile teselli edemiyor kendini vurmuş bi aşkın dikenli yollarına dervişmi olur yolun kenarında bi meçhulmü olur bilinmez bildiği hala onu çok sevdiği aşık olduğudur artık onun sevgisi boyut değiştirmiştir kavuşsalardı bu sevgi olurdu şimdi bunun adı AŞK oldu tıpkı mecnun tıpkı ferhat tıpkı şahrud gibi .. Siz sevginize sahip çıkın sevdiğinizde size sahip çıksın aşk güzeldir herkesin birbirene kavuşması dileğiyle ben kavuşamadım olmadı imkansızmıydı hayı imkan olmadı ama .. KARA SEVDAYDIM KARAYAZI OLDUM SIRADA GENE BİR KARA VAR ADI KARA TOPRAK AHMET KAYANIN DEDİĞİ GİBİ ÇİÇEKLER AÇILMAZ OLDU PINARLAR İÇİLMEZ OLDU YAR BİZE GÜLMEZ OLDU BÖYLEYMİŞ KARA YAZIMIZ .. SAĞLICAKLA VE SEVGİYLE KALIN.. (Gerçekbir olaydır kahramanları saklıdır)
paylaşımın için teşekkürler can çok duygusal güzel bir hikaye,bu hikayenin sonunda mutluluk olsun mutlu bitsin isterdim çünkü hep sevenlerin kavuşmasından yanayım