ATA'YA MEKTUP

Discussion in 'Vatan Şiirleri' started by malatyali444, Mar 22, 2008.

1. ATA´YA MEKTUP

Yok yok bu ülkeye bir ATATÜRK daha lazım…

Sen lazımsın ATAM çünkü:

Türkiye çok bozuldu senden sonra

Yıllar önce ülkemizden kovduğumuz düşman nerde biz nerdeyiz

Mahkemeler artık haklının yanında değil zenginin yanında

Senin kurmuş olduğun Cumhuriyet i yaşatamadık

Cepheye mermi taşıyan analar yok. Artık çocuğunu sokağa atan analar var.

Şimdi ki TBMM milletvekillerinin kendi sorunlarına çözüm buluyorlar

TBMM artık halkın sesini duyurmayı bıraktı, halkın sesini bastırmaya başladı.

Ama sen kalbini ferah tut ATAM ben ve benim gibiler olduğu sürece bu ülkede vatan hainlerinin yeri olmaz …

SENIN EMANETİN BENİM SEREFIM :lol:

Harun ÇALIŞKAN

2. selenayy

selenayy Daimi Üye

emeğine yüreğine sağlık can

[marq=right] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/marq]
    biz bu ülkenin geleceğiyiz lütfen emanetimize sahip çıkalım canlar
    [marq=left] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/marq]

3. yolcu

yolcu Üye

paylaşımın için saool can ne mutlu türküm diyene

4. sehribanu

sehribanu Daimi Üye

Atamız bize güzel,çağdaş bir ülkeyi layık gördü ama biz yeterince sahip çıkamıyoruz Atamızın yadigarına...Umarım bu umursamazlık kısa sürer...

5. bu akp iktidar oldugu surece bu millet huzura kavusamaz cunku akp milletvekili fazlagindan faydalanip yasalari kendi cikarina gore hazirliyor buna bir care bulmak lazim bence.

6. N-u-r-a-y

N-u-r-a-y Daimi Üye

((...Çok GüseL T$K...))

Share This Page