alevilerden özür diliyorum video izleyin canlar

Konu, 'Alevilikle İlgili Haber, Yorum ve Duyurular' kısmında kartal1977 tarafından paylaşıldı.

1. kartal1977

kartal1977 Daimi Üye

2. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

Keşke hepsi böyle anlasa aleviliği hepsi karşımıza geçip bu şekilde özür dilese ozaman öyle mutlu olurumki anlatamam.:(
    Paylaşımın için teşekkürler vedat çok duygulandım eline sağlık...:(

3. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Muhteşem konuşmuş... tebrik ederim kendisini...

4. prkacin

prkacin Super Moderator

emeğine sağlık

5. gülüş

gülüş Daimi Üye

kartal1977 Bu videoyu paylaştığın için çook sağol gerçekten
    Harika
    gerçekleri gerçeği görenlerden dinlemek hele bir sünni dosttan dinlemek
    İnsanı umutlandırıyor Bu umudumuz umarım daimi olur

6. ero

ero Daimi Üye

medeni vede içsel cesaretinden ötürü kutlamak gerek

7. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

çok güzel konuşmuş tbrkler vallaa.

8. fefe

fefe Misafir

Bu konusmanin altina bende imzami atabilirim. Süper bir konusmaydi.
    Bu paylasim icin tesekür ederim Vedat. Emegine saglik.

9. Yigitcem

Yigitcem Daimi Üye

Tüm İçtenligi İle Bir Konuşma Yapmış.
    Tebrik Ediyorum Kendisini.

10. arkadaşlar gön gelecek herkes yaptıklarından utanacak...

11. trakyadan

trakyadan Yeni Üye

muhteşem, gözlerim doldu..

bir alevi bizi bu kadar iyi anlatsa sunniler önyargı ile bakardı ama bir sunninin anlatması ve özür dilemesi muhteşem olmuş, gönülden selamlıyorum...yüreğinde insan sevgisi olan herkes bir noktada buluşuyor işte...

12. şahrud

şahrud Aktif Üye

13. devran

devran Yönetici

işte budur helal olsun güzel konuşmuş birileri bizim hakkımızı yediğini görmüş
    "GEL NE OLURSAN OL GENEDE GEL''

14. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

Gercekten tebrık ederım ...

15. cangibi2008

cangibi2008 Daimi Üye

nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee o gunler gercegi bilenler dahil susmayi yeglerken böylesine cesur ve mert insanlar mumla araniliyor heleki bugunku tr sartlarinda nice solcular oldu fetocu.....

menfaat icin cikilan yolculuk kisiliksizligin belirtileridir...

16. budy202

budy202 Aktif Üye

ben bu proğramı canlı seyretmiştim teşekkürler kardeş eline sağlık

17. enelhak

enelhak Super Moderator

Değerli Canlar bu zat
    “Antropolog Aykan Erdemir, 11 yıldır Aleviler ve Alevilikler üzerine çalışıyor. Ama bir kamuoyu araştırmacısı gibi değil, tam da bir sosyal antropolog gibi çalışıyor. Onlarla yaşıyor, onlarla dem alıyor, onlarla lokma yiyor, futbol oynuyor, piknik yapıyor. Bu gözlemlerinden çıkardığı teziyle Harvard Üniversitesi Antropoloji ve Orta Doğu Çalışmaları ortak programında doktorasını yaptı (2004). Üstelik kendisi söylemekten çok hoşlanmasa da "Üstün başarı derecesi"yle. İstese akademik kariyerine Harvard'ta devam edebilirdi, ama aynı yıl ODTÜ'ye döndü. ODTÜ'nün gözbebeği akademisyenlerinden biri olan (bu değerlendirmeye öğrencileri dahil) Erdemir, halen Sosyoloji Bölümü'nde öğretim üyesi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde müdür yardımcısı. Aynı zamanda Karşılaştırmalı Sosyal Bilimler Enstitü Anabilim Dalı Başkanı ve Humboldt Üniversitesi-ODTÜ ortaklığında yürütülen Türk-Alman Sosyal Bilimler uluslararası çift diploma yüksek lisans programı direktörü. Sosyoloji Derneği ve Anadolu Halk İnançlarını Araştırma Derneği yönetim kurulu üyesi. Ali Yaman ile ortak kaleme aldığı "Alevism-Bektashism: A Brief Introduction" adlı bir kitabı, Alevilik üzerine çok sayıda Türkçe ve İngilizce makalesi mevcut.
    Bilkent mezunu olan Yard. Doç. Dr. Aykan Erdemir 33 yaşında. Bursalı. Annesi, babası, kardeşi mühendis. Ama eşi kendisi gibi sosyal bilimci ve Boston Üniversitesi'nde doktorasını yapmış bir arkeolog. "Çiğdem Papatya" adında bir yaşında bir kızları var.

Aykan, 5 Ocak 2009 tarihinde TRT 1'de Aleviliğin tartışıldığı Tayfun Talipoğlu'nun yönettiği programda "Alevilerden Özür Diliyorum" başlıklı bir konuşmasını yapmıştır.

CHP'nin son kongresinde Kemal KILIÇDAROĞLU Parti Meclisi Üyesi Şimdi.

18. SibeLim.

SibeLim. Misafir

Güzel paylasim, tskler...

Sayfayı Paylaş