Zor mu Seni Seviyorum Demek ----------------------------------------- Nedense ,sevdiğimiz giderken sıkarız kendimizi Yalan yere doldurup ağlatmayız gözlerimizi Bir düğüm olur kalır dilimiz,söyleyemez Çıkmaz olur âseni seviyorumâ kelimesi Zor mu?Seni Seviyorum demek! ..... Belki son kez görüşümüz olacaktır,sevdiğimiz Belki bir daha uğurlayamayacağız, Belki de sevdiğimiz gelince biz olmayacağız, ardından sallanmayacak ellerimiz Belki kenetlenmeyecek eller,gözler bir daha Belki birbirimiz için atmayacak kalplerimiz Belki de sımsıkı,bırakmamacasına sarmaş dolaş olamayacak bedenlerimiz ⦠â¦â¦ gidiyor bak,uçuyor bak,mahzun bakıyor bak! bizler neden böyleyiz Allah´ım zor mu?seni seviyorum demek! ⦠sen giderken saklamış atmıştım içime bugünse yağmur yağıyor sokaklara,caddeye işte tam sırası gözlerim boşalt içini ne var ne yok nasıl olsa farkına varmaz hiç kimse sen de rahatla benim yüreğim deâ¦
emeğine sağlık çok güzell sevgi gösterildikçe güzelleşirr ...haydi bütün sevdiklerimize SENİ SEVİYORUM diyelim
Artık seni seviyorum kelimesi bana sacma gelio seviosan zaten bunu belli edersin sölemene gerek yok bence !!! eger gerçekten seviosan bunu anlamayacak hiç bir kız tanımıom ben !!! ama emeğine yüreğine sağlık can !! :lol:
Vallaha benim görüşüm bu seviosan zaten belli edersin ama seni seviyorum kelimesi artık cok basitleşti ve herkes bunu kullanıo :lol:
yaa zaten her saat başı denilmıycek tabikii...o birazda kişiyle ilgili oyle herkese her an demek tabiiki basitleştirir ....
Evt öle ama dediğim gibi saat bası dienlerde var o yuzden çok basit hale getirdiler !!! neyse fazlada söylicem bişi yok bence kapatalım konuyu :lol:
seni seviyorum demek nedense hep zor gelmiştir insanlara çok seversin ama söyleyemezsin nasıl bi çelişki anlamam ama bende söyleyemeyenlerdenim neyse ellerine sağlık ersin
Sevgi kelimesi hiç bir zaman basit değildir bana göre değer vermenin bir belirtisi olarak kullanırım. Duyulmak istenen en anlamlı sözlerden biridir. Hiç olmadık anda beklenmeyen zamanda dudaktan dökülen bu kelimeler çok mutlu eder insanı.Yüreğin hissetmediğini dil söylemez.Ama insanlar saklarlar hep sevgilerini.
emeğine sağlık kar deş çok güzel paylaşım ben seviyorum diyorum ama inanmıyor sevgime o beni çok üzüyor
seni seviyorum demek çok kolay oldu artık ama bunu içinden gelerek sölemek daha güzel ben hep durmadan seni seviyorum diyen kelimelere inanmıyorum seviyorsan eger mertçe yürekten söliceksinki seni seviyorum kelimesinin bi anlamı olsun ellerine saglık can