GÜCÜM YOK EY SEVGİLİ TÜKENDİM ARTIK ÇEK İPİMİ ÖLEYİM AŞK OLUR ADI SEN ey yalnızlığımın adı sevdanın adresi sonsuz ahı hasretimin tükenmeyen hayallerimin sahibi benim bitmeyen yalnızlığım yalnızlığımın bitmeyen umut ışığı ruhumun sahibi yüreğimin can yoldaşı ömrümmm beni diyar diyar gurbet elere seyyah edip gezdiren hasretini çektiren ölümüne sonsuz acılara gark edip kanli yaşlar döktüren gözlerimden gözlerindeki aşka mahkum kılan ve azat etmeyen bir ömür çıkıp gitme zamanı yine ey yar uzaklar düşünce bir kez yüreğe sen düşünce hayale ruhumu zaptetmek mümkünmüdür gittiğim her yerde senden izler ararim hiçbir yerde olmadığını b,ile bile olmadık zamanlarda aklıma düşersin yaralanırım..dilimin ucuna her geldiginde dilimi ısırırım seni sevdiğimi haykırmamak için seni sevdiğimi yalnızca san söylemek için bir gün kavuştuğumda ne varki her yaklaştıkca uzaklaşıyorsun ama artık anliyorumki san akavuşmak sonsuz bir bir hayal yinede sevdami yükleyip yüreğime seni bulmak san söylemek için sevdiğim her sabah düşerim yolara yeniden şimdi her seher çıkıp dağalara ismini haykırırım yankılı kayalara ey dağlar ey nehirler ey rüzgar ey bulutlar ey insanlar ben ömrümü seviyorum derim sensiz hayat yok benim için yaşam yok söz vermiştim sevdama yaşarsam aşk için yaşarim yalnız aşkım için ölürsem ömrüm için gönül herzamn gelmeyeni bekjlermiş derler sevdası saklı duran sevgiliyi gelmesede bir ömür yine beklermiş o seven sen benim bir ömüğr hasretini çektiğimsin beklediğimsin ey yar bütün boşluklarimi seninle doldurdum ömrümün düşlerim dağınıuk şimdi kara bulutlar kümelenip duru üstüme acilar çöreklenp yüreğime yerden yere vuru beni olmadık zamanlarda ben seni sevdiğimden beri ilmek ilmek hasret dokur ömrümün gergefine zaman seni ne zaman özleyip ağlasam güzelşir yer yüzü güzelleşir gökyüzü ışık dolar gözlerime ey yar yıldızım yitikse şimdi dogmuyorsa ve ışımıyorsa gecelerime ay beni terk edip başka ufuklarda parlıyorsa almıyorsa kucagina bir vefali dost gibi gelmiyorsa beklediğim sabah özlediğimde yanimda yoksan eğer uzaklar acımasızca vuruyorsa ben yinede hep seni düşlerim ışıl ışıl seni özlerim gecelerde de olsa gözyaşlarım ateş olup düşüyorsa ve hüzün olup yakıyorsa düştüğü yeri buna sebep sensin senmissin beni hayata bağlayan bugüne kadar her soluk aldığımda sevdani hissetiğim içinmiş sevdani yüreğimde ölümüne taşıdığım içinmiş ki yaşamişim ve savunmuşum yaralı kalbimi jhicranlar içinde de olsa savunmuşum gözyaşımı kimseye aldırmadan şimdi ölüme hüküm giyiyorsam her yargılandiğim yerde hüznüm ben sefiliği garipliği kimsesizliği aşka mahkum olmayi senin için secmişim ömrüm istersen sev beni istersen kır acıt ez param parca et gücüm yok tükendim ömrüm çek ipimi artik söyle ne desem son sözüm sorulup o güzel sacların boynuma dolandıgında söyle ne etsem nerey gitsem ah etsem delinirmi yüreğim sözyle son sözüm soruldugunda tutarmı elimi elin toplarmi yerlere savrulan hayallerimi umutlarımı yaşatırmı anılarda beni yüreğin gücüm kalmadı artık ömrüm tükendim artık cekte ipimiiii öleyim artık yüreksızım .KARA SEVDAM NEFES ALDIKCA NEFESİMDESİNNNNNNN YARRRRRRR SONSUZ AŞKIMAAAAAAA...