Yıl 2050 Alevi Canlar Üyelerinin Hali

Konu, 'Komik yazılar' kısmında prkacin tarafından paylaşıldı.

1. prkacin

prkacin Super Moderator

Coşkun: takma dişler" ile ilgili bi konu açıcam +65 bölümüne mi açıyım yoksa sağlık bölümüne mi?
    Dilek: Neeeeee fişler miiiiiiiiiiiiiiii? Ne işi var fişlerin sağlık bölümündeeeeeeeeeeee ???Onlar vergi iade zarflarına yazılmıyomuydu 50 sene önce?
    Coşkun: Takma dişler diyorummmm takma dişleeeerrrrrrrrrrrr!
    Dilek: Ne bağırıyosun canım karşında sağır mı var?! Banlarım bak..
    Coşkun: Yıllardır aynı tehdit ben bekarken yapıyodun bu tehditleri şimdi benim torunlar bile evlenmek üzere.. senden korkmuyorum artık dünya fani bak kaç yaşına geldik
    Dilek: Bu yaşa gelmiş bi üyeyle çok yüz göz olmıycam artık :DD :DD :DD

Dilek: Oktay: emekli olalı biraz oldu evde de sıkıldım ne olacak bundan sonra böyle.
    Oktay: Valla ben huzur evinde kelepir bi oda bakıyorum istersen sanada araştırıyım.
    Dilek: Olur ama sor bakıyım internet varmıymış foruma gireriz arada sırada blog açarız huzur eviyle alakalı

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

guzeldı coskun baya guldumm tekkurler... :DD :eek:k :eek: :D gercekten boyle olacakmıyız :D

3. gülüş

gülüş Daimi Üye

:DD :DD
    İkibin ellide bi hesap edeyim hımm evet bendeniz yetmiş yaşlarında olcam vaybe insan düşününce çok uzak gibi geliyor zanederizki biz hiç yaşlanmycağız hep böyle kalcağız farkına bile varmadın ne kadarda değişiyoruz zamanl :eek:k a

o zamana kadar yaşarsak ne ala valla billah hepinizi doğum günüme çağracam en yaşlınız olarak oturum baş köşeye sizlerde çay falan yaparsınız olmazmı :DD

Coşkun can bu konu nerden aklına geldi çook güldürdün saolsın

4. kartal1977

kartal1977 Daimi Üye

komiksiniz valla güldürdünüz beni allah ta sizi güldürsün :DD

5. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

ALEMSİN COŞKUN ÇOK GÜLDÜM SİZLER 2050 YILINI GÖRÜRSÜNÜZ AMA BEN GÖRECEĞİMİ SANMIYORUM EĞER 2050 YILINI GÖRÜRSEM TAM 75 YAŞINDA OLUCAM ARANIZDA EN YAŞLIDA BEN OLURUM HERALDE BANA HUZUR EVİNE BAYRAM ZİYARETİNE GELİRSİNİZ BENDE TAKMA DİŞLERİMLE BÜKÜLMÜŞ BELİMLE BASTONUMLA KARŞILARIM SİZİ :DD :DD

6. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

2050 yılında yaşamıyo olurum büyük ihtimalle...

7. oktay

oktay Daimi Üye

süper olmuş yaa :DD emeğine sağlık

8. prkacin

prkacin Super Moderator

Alevicanlar üyelik başvuruları artık netten değil yüzyüze yapılmakta yaşını başını almış adminler insan sarrafı olduklarından beğenmediklerini almıyolar..
    Yeni üye olma çabasındaki genç kız kapıdaki yaşlı iki amcayı görünce sorar(adminlerden Dilek ve Cihan bunlar):
    -ay amcacım afedersiniz Alevicanlar nerde acaba..
    çaktırmadan karakter tahlili başlar:

-Worldfe:üye mi olucaksın hanım kızım
    -kız:ne hanımı amca yaa ev hanımı değilim
    -Worldfe: Dilek ne diyo bu.
    -Dilek:Anlarız şimdi dur.kızım sen ne amaca arıyodun bunların yerini
    -Kız: teyze sizin sorununuz falanmı var yaaa bana yerini söyleyin yeter..
    -Dilek: güzel kızım anlayışta var mı bi kıtlık
    -Kız: ne kıtı aaa niye gelirim kıt olsun ki hangi çağdayız canım hem ben size niye anlatıyorum ki bunu
    -Dilek:biz Alevicanlar adminleriyiz yavrum bize söylemen gerekiyo bunları
    Kız:ne cani ne admini teyze ya ben kibarlıktan teyze diyorum resmen nine olmuşunuz sizin caniniz mi kalmış
    (Kendi kendine):ayy bunların adminleri böyleyse üyeleri nasıldır kim bilir..
    mırıltıyı duyan Cihan kızın üyelik başvurusunu anında fesh eder..
    -Worldfe: sen yanında cv getirdimiydin kızım
    -Kız:anlaşamıyoruz amca senle yaa takma dişlerin sesinden anlamıyorum ben seni
    Worldfe: bidahakine cv getirirken sen yanında bi IQ testi sonucuda bulundur kızım hatta boynuna aski bizide bu kadar yorma
    hadi uğurlar ola..

9. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

superdı coskunnn gece gece cok guldumm valla emegıne saglıkkk :DD :DD valla aynısı olmasada bende buna benzer seyler yasıyorumm:D :DD :DD

10. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

çok güzel olmuş ya emeginize saglık:D

11. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

çok güzel olmuş ya emeğine sağlık çok komikti :D

12. nevzat52

nevzat52 Daimi Üye

öle bir yıl gelecek mi yaa.....:))) 2050 diye ......

13. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

acaba okadar yaşarmıyız ki tüm canlarla yine buralarda.gerçi ben okadar yaşamak istememm:D:D

14. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

valla canlar o yıllarr gelır gecer bı de bakarsınız hala burdayız her beraber olamazmı yanı :))

15. sesiz_kral

sesiz_kral Daimi Üye

emeğine sağlık can harbiden çok güzel

Sayfayı Paylaş