Coşkun: takma dişler" ile ilgili bi konu açıcam +65 bölümüne mi açıyım yoksa sağlık bölümüne mi? Dilek: Neeeeee fişler miiiiiiiiiiiiiiii? Ne işi var fişlerin sağlık bölümündeeeeeeeeeeee ???Onlar vergi iade zarflarına yazılmıyomuydu 50 sene önce? Coşkun: Takma dişler diyorummmm takma dişleeeerrrrrrrrrrrr! Dilek: Ne bağırıyosun canım karşında sağır mı var?! Banlarım bak.. Coşkun: Yıllardır aynı tehdit ben bekarken yapıyodun bu tehditleri şimdi benim torunlar bile evlenmek üzere.. senden korkmuyorum artık dünya fani bak kaç yaşına geldik Dilek: Bu yaşa gelmiş bi üyeyle çok yüz göz olmıycam artık D D D _____________________________________________________ Dilek: Oktay: emekli olalı biraz oldu evde de sıkıldım ne olacak bundan sonra böyle. Oktay: Valla ben huzur evinde kelepir bi oda bakıyorum istersen sanada araştırıyım. Dilek: Olur ama sor bakıyım internet varmıymış foruma gireriz arada sırada blog açarız huzur eviyle alakalı
D D İkibin ellide bi hesap edeyim hımm evet bendeniz yetmiş yaşlarında olcam vaybe insan düşününce çok uzak gibi geliyor zanederizki biz hiç yaşlanmycağız hep böyle kalcağız farkına bile varmadın ne kadarda değişiyoruz zamanl k a o zamana kadar yaşarsak ne ala valla billah hepinizi doğum günüme çağracam en yaşlınız olarak oturum baş köşeye sizlerde çay falan yaparsınız olmazmı D Coşkun can bu konu nerden aklına geldi çook güldürdün saolsın
ALEMSİN COŞKUN ÇOK GÜLDÜM SİZLER 2050 YILINI GÖRÜRSÜNÜZ AMA BEN GÖRECEĞİMİ SANMIYORUM EĞER 2050 YILINI GÖRÜRSEM TAM 75 YAŞINDA OLUCAM ARANIZDA EN YAŞLIDA BEN OLURUM HERALDE BANA HUZUR EVİNE BAYRAM ZİYARETİNE GELİRSİNİZ BENDE TAKMA DİŞLERİMLE BÜKÜLMÜŞ BELİMLE BASTONUMLA KARŞILARIM SİZİ D D
Alevicanlar üyelik başvuruları artık netten değil yüzyüze yapılmakta yaşını başını almış adminler insan sarrafı olduklarından beğenmediklerini almıyolar.. Yeni üye olma çabasındaki genç kız kapıdaki yaşlı iki amcayı görünce sorar(adminlerden Dilek ve Cihan bunlar): -ay amcacım afedersiniz Alevicanlar nerde acaba.. çaktırmadan karakter tahlili başlar: -Worldfe:üye mi olucaksın hanım kızım -kız:ne hanımı amca yaa ev hanımı değilim -Worldfe: Dilek ne diyo bu. -Dilek:Anlarız şimdi dur.kızım sen ne amaca arıyodun bunların yerini -Kız: teyze sizin sorununuz falanmı var yaaa bana yerini söyleyin yeter.. -Dilek: güzel kızım anlayışta var mı bi kıtlık -Kız: ne kıtı aaa niye gelirim kıt olsun ki hangi çağdayız canım hem ben size niye anlatıyorum ki bunu -Dilek:biz Alevicanlar adminleriyiz yavrum bize söylemen gerekiyo bunları Kız:ne cani ne admini teyze ya ben kibarlıktan teyze diyorum resmen nine olmuşunuz sizin caniniz mi kalmış (Kendi kendine):ayy bunların adminleri böyleyse üyeleri nasıldır kim bilir.. mırıltıyı duyan Cihan kızın üyelik başvurusunu anında fesh eder.. -Worldfe: sen yanında cv getirdimiydin kızım -Kız:anlaşamıyoruz amca senle yaa takma dişlerin sesinden anlamıyorum ben seni Worldfe: bidahakine cv getirirken sen yanında bi IQ testi sonucuda bulundur kızım hatta boynuna aski bizide bu kadar yorma hadi uğurlar ola..
superdı coskunnn gece gece cok guldumm valla emegıne saglıkkk D D valla aynısı olmasada bende buna benzer seyler yasıyorumm D D