Yeni bir faşist doğmuşda haberimiz yok

Konu, 'Güncel Olaylar' kısmında ero tarafından paylaşıldı.

1. ero

ero Daimi Üye

LÜTFEN DİNLEMESİNİ ÖĞRENMESİNİ BİLMEYEN BU İNSAN MÜSFETTESİNİ HERKES DİKKATLE DİNLESİN VE YORUM YAPSIN..

İsmet Özel, Balçiçek Pamir'i çileden çıkardı - VİDEO / MEDYA HAYAT - Medyaya bir de bu pencereden bakın!

Erhan Tekin
    BENDE BAZI ARKADAŞLAR GİBİ KONUNUN SADECE GAYRİMÜSLİMLİK İLE İLGİLİ OLAN KISMINA DEĞİL;
    NE ŞEKİLDE RENCİDE EDİLMEK İSTENMESİ İLE İLGİLENİYORUM..

İSMET VE TÜREVİ FUNDAMENTALİSTLER, SADECE VE SADECE ALEVİLERE ATMAYA ÇAMURLA PİRİM YAPAR VE O ÇAMUR SAYESİNDE HAYATINI DEVAM ETTİRİRLER.

YAPTIĞI İŞTEN DOLAYI BU GİBİLERE GELİR SAĞLAYANLAR İSE KENDİSİNDEN ÖNCE ÇAMURA BATMIŞ KİŞİLERDİR Kİ: BUNLARI DEĞİL AYŞE TEYZENİN KİMYASALI, TANRININ RAHMETİ BİLE TEMİZLEYEMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM..

ÜLKEMİZDE 40 YAŞINA VARAN HER ZİHNİ KARARMIŞ YAŞAYANIN, DÜNYADAKİ YEĞANE TEMELİ, NE HİKMETSE ALEVİLİĞE SALDIRI EKSENİNDE DÖNÜYOR..

NEDİR BU İNSANLARI BU DENLİ ZOMBİLEŞTİRİPTE AGRESİFLEŞTİREN BELLİ DEĞİL.. MAALESEF BİLİM HENÜZ BU MİKROBU DEŞİFRE EDEMEDİ..

GÖZÜMÜZ NE DİNDE, NE DİLDE, NE DE IRKTA...İNSAN OLALIM YETER..

DÜŞÜNME YETENEĞİ OLAN HERKESE SAYGILAR..

2. fefe

fefe Misafir

Paylasim icin tesekürler erhan.
    Böyle bir tezide ilk defa duyuyorum dogrusu. Valla benimde agzim acik kaldi dinlerken.
    Bu konusma sadece alevilere degil, biraz akli olan herkese hakaret oldu.

3. oktay

oktay Daimi Üye

Ne kadar çamur atsalar da incitmeye çalışsalarda bize yakışmaz. Onlar ne söylerse söylesin. Ne derlerse desinler.Biz Pirimiz Hacı Bektaş'ın dediği gibi "İncinsen de incitme !" sözünü örnek alır yaşarız.

4. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

bu ne biçim bir düşünce tarzıdır allahım hala bunu gibi geri zekalı insanların olması çok acı

Sayfayı Paylaş