http://www.haberalan.com/photos//314054524.jpg Küçük yaşta lösemi hastalığına yakalanan oğlunun son günlerini mutlu bir şekilde geçirmesini isteyen anne Reece'in her dileğini gerçekleştirdi. Kulağa şaka gibi gelse de vefakar anne 8 yaşındaki çocuğunu evlendirdi. 4yıldır lösemi hastalığıyla boğuşan Reece annesi sayesinde yaşamak istediği her şeyi yaşadı. 4 yıldır bu hastalıkla mücadele eden oğlunun her istediğini yerine getiren anne Lorraine Fleming'in tek derdi oğlunu mutlu etmekti. Reece'in bir dediğini iki etmeyen anne Fleeeming, oğlunu Ferrari ve Porche otomobillerine bindirerek keyifli bir gezintiye çıkarttı. PORSCHE´A BİNDİ İtfaiye aracı kullanmak istediğini söyleyen Reece'in bu dileğini de yerine getiren anne 8 yaşındaki oğlunun evlenme talebini duyunca şaşırsa da buna da bir çözüm buldu. Anne Reece'in son isteğini de ağlayarak yerine getirdi. Fleming Reece için evinde özel bir gece hazırlayarak 8 yaşındaki oğlunu okul arkadaşı olan Elleanor'la evlendirdi. HUZUR İÇİNDE ÖLDÜ Gelinlik ve damatlıklarıyla salondaki yerlerini alan küçük çift tüm gece boyunca dans ederek pasta kestiler. Anne bir yılı aşkın süre radyoterapi gören oğlunun hayatının son günlerini tüm isteklerini gerçekleştirerek yaşadığını belirtti. Komşuları Reece´in ölümünden sonra annenin sarsıldığını belirtti. Anne Fleming ise "Oğlum huzur içinde öldü" açıklamasında bulundu.
ne yapsın be kaptan ana yuregı ıste allah kımsenın basına vermesın tum hastalara acıl sıfalar nasıp etsın :-o :-o
Bir annenin evladı için neler yapabileceğini kimse hayal edemez,çocuğunu mutlu görmek için tüm zorluklara göğüs gerer. evladı için tüm fedakarlığı yapar imkansızı başarır,kısacası annelik yaşanması gereken ve çok garip bir duygu Tüm fedakar vede vefakar anneleri buradan tebrik ediyorum. Eline emeğine sağlık kaptan çok güzel bir paylaşım,çok beğendim
emeğine sağlık kaptanım farklı bir konuyu bizimle paylaşmışsın annelik işte başka hiç birşeye benzemiyor doğrusu yanlışı olmaz tartışması yapılamaz. lösemi çocuk içinde aile içinde çok zor bir süreç malesef. her zaman böyle kötü olmuyor sonuçları; tedavi ve moralle iyileşen birçok çocuğumuz var. dileğimiz hiç kimsenin bu acıları yaşamaması ama yaşarsa o aşamalarda destek çok önemli burdan ülkemizde bu mücadeleyi veren lösemili çocuk ve ailelerine elinden geldiğince destek olan LÖSEV'E teşekkürlerimi sunuyorum.
genelde anneler iin çocukları hiç büyümezmiş ama bu anne nasıl bir ruh haline kapılmış, evledını ne kadar da çok yaşamış görmek istemişki böyle birşey yapmış... yürek dayanmıyor ama elden ne gelir
''Oğlum huzur içinde öldü ''Diyor Anne yüreği oğlu için ellinden gelen herşeyi yapmış Daha ne denirki bilemem Kaptan teşekkürler paylşım için
bi annenin yapacagı en güzel şeydir çocugunu mutlu görmek.oda çogunun mutlulugu için herşey yapmış çok duygulandım gerçekten bende olsam aynısını yaprdım eminim.. emegine saglık erkan.