Alevi Canlar'a Bölüm Moderatörü Alınacaktır Foruma moderatör Olmak İçin Aşağıdaki Şartları Okumanızı Tavsiye Ederim. Forumda Ortalama 3 Saat Online Olmak Bugüne Kadar Forumda Yazdığı Mesajlarda Elitliğini Korumuş Olmak. Diğer Üyelerle Tartışmaya girmemiş Foruma Çok Aykırı Mesajlar Yazmış ve Ortalığı Karıştıracak Hal ve Hareketlerden Kaçınma Konusunda Gereken Özeni Göstermiş Olmak. Forumda Çalışkan Olmak. Forumda en Az 20 Mesaja Sahip Olmak Daha Önce Süreli veya Sürezi Banlanmamış Olmak veya Ceza Almamış Olmak Yukardaki Şartlar size Uyuyor İse Aşağıdaki Örnek Formu Doldurun.Örnek form Harici Yapılan Başvurular Değerlendirmeye Alınmayacaktır. Adınız: Soyadınız: Yaşınız: İkamet Ettiniğiniz Yer: Mesleğiniz: Foruma Katılım Süreniz: Online Zamanınız: İstediğiniz Bölüm: İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz: Üyesi veya Yönetici Olduğunuz Başka Forumlar (Var İse): evet canlar forumdakı her bolume modarotorler alınacaktır...ılgılenenler varsa eger ıstedıklerı bolumlerı sartlara uymak kaydıyla (gereken yardım ve destek tarafımızca yapılacakdır) buraya yazsınlar lutfen....
Adınız: coşkun Soyadınız: bircan Yaşınız: 26 İkamet Ettiniğiniz Yer: almanya - türkiye Mesleğiniz: serbest Foruma Katılım Süreniz: inşallah süresiz Online Zamanınız: çalışmadığım günler: Gün boyu - onun dışında akşamları İstediğiniz Bölüm: Haber - Müzik - video film İstediğiniz Bölüm Hakkındaki Bilginiz: Haber okumak vede paylaşmak. Güzel türküler vede filmler paylaşmak, bil hassa ilginç olanlar... Üyesi veya Yönetici Olduğunuz Başka Forumlar (Var İse): ........(dj lik) çok nadirende olsa
kırve sen lıstenın basındasın zatenn yazmana bıle gerek yoktu )) dıger canlardanda beklıyorummm ...cekınmeyın canlar ben yardım edıcem sıze zor bısey degıll