The Arrivals/ Gelenler

Konu, 'Klipler Ve Videolar' kısmında hakikat nedir tarafından paylaşıldı.

1. hakikat nedir

hakikat nedir Misafir

2. ero

ero Daimi Üye

teşekkürler hakikat nedir..

videoların bir kısmını izledim ve anladığım kadarı ile güncel hayatımızdaki kontrol mekanizmalarının giderek katılaştığını ve ilerleyen yüzyılımızda, teknoloji vasıtası ile, inlanları robatlaştıracağı sonucuna ulaştım..
    ki bu benim ulaştığım sonuç, uzun zamandan beri AVRUPA VE AMERİKADA Kİ "insan hakları derneklerinin de" reddetmelerine karşın kendi devletlerinin, insanları kontrol altında tutabilme isteklerinin bir projesi olarak uygulanmaya çalışılıyor..

bu konuyu ülkelerdeki yasalar ve anayasalar çerçevesinde düşünürsek, onlarda tek-tipleştirme amacına hizmet ederler..

aslında bu çalışmalar, kanaatimce dindarlar ile bilimselliği ön planda tutanların bir savaşıdır..

amerika, her ne kadar muhafazakar değerlerini yükseltmeye çalışsada toplumsal kuralları uygulayamıyor, buna karşılık son zamanlarda insanları kontrol altına alabilmek için bir ÇİP yerleştirme planları gündeme düşüyor.. ve daha nice palnlar..

bir iki videoda dinsizleştirme diye algılayabileceğimiz ritüeller, aslında toplumların tamamında yaşanan şeyler olmamakla beraber düzensizliğin habercisi de değildirler..

dünya düzenimiz iyi bir yere gidiyormu ? diye sorarsan... HAYIR DERİM..

UMARIM ÜLKE OLARAK,20 YIL SONRAKİ YENİ DÜNYA DÜZENİNDE POZİSYON ALACAK VAKTİMİZ OLUR..

3. hakikat nedir

hakikat nedir Misafir

ero can msjlarinizi okuynca cok sevindim cünkü her insan gibi yaptigim emegin hakkini bekledim
    bir kuru teşekkürü bile yazmadi kimse
    saolun hep var olun ero can :)

4. ero

ero Daimi Üye

rica ederim hakikat nedir arkadaşım..
    konu hakkında küçük bir fikrimi paylaştım o kadar..

5. devran

devran Yönetici

emeğinize yüreğinize sağlık canlar paylaşımlarınız için teşekkürler

6. hakikat nedir

hakikat nedir Misafir

bu kadar teşekkür etmeyin şımarıyorum ama :)

Sayfayı Paylaş