TEŞEKKÜR MESAJI

Konu, 'Serbest bölge' kısmında kızılbasbahattin52 tarafından paylaşıldı.

1. BENİ HAFTANIN ÜYELİĞİNE LAYIK GÖREN SİTE YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM SİTEDE EMEĞİ GEÇENLEREDE ÇOKŞOK TEŞEKKÜRLER

2. yorum62

yorum62 Daimi Üye

sende saol can bunu hakettigini düşünüyorum ve ve bu sitede başarılı olacagını düşünüyorum

3. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Seni kutluyorum siteye akşam girmene rağmen iyi bir performans gözteriyosun... devamını dilerim...

4. bluedream

bluedream Daimi Üye

başarılarının devamını dilerim

5. WorldFe

WorldFe Daimi Üye

Bahattin kardeşim gerek chat sayfasında gerekse forum sayfasında kendini isptlamış bir üyedir saygınlığı hoşgörüsü forumdaki aktif çalışması chat sayfasında kullandığı düzgün uslup site kurallarına uymadaki başarısından dolayı bu ödülü hak eden bir kardeşimizdir

inşallah daha uzun sürelr aramızda yer alıp güzel paylaşımlara devam eder

6. CANLAR ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANLAR SİZLER VARKEN BENDE VARIM İNŞALLAH SİTEYE DAHA FAZLA ZAMAN AYIRACAM BU KISA ZAMANDA İŞLERİMDEN DOLAYI BU KADAR OLUYOR AMA DAHA GÜZEL GÜNLER OLACAK CEVAP YAZAN CANLARA TEŞEKKÜRLER

7. Guest

Guest Misafir

tebrikler bahattin kutlarım seni

8. hakangs52

hakangs52 Daimi Üye

Kardeşim benim tebrik ederim başarılarının devamını dilerimm ;) Sonuna kadar hakediyorsun kardeşim...

9. SAOLA SIN HISIM ALLAH RAZI OLSUN ASIL TEŞEKKÜR ÜN EN BÜYÜĞÜ SANA SEN BENİ TANIŞTIRDIN ALEVİ CANLAR LA HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜRLER YENİDEN ZUHAL SANADA

Sayfayı Paylaş