SUSMA Gel yar bak gözlerime Hadi haykır sevdiğini Gel ve bir şeyler söyle Söyle aklından geçenleri Çıkar kalbinde gizlediklerini Dök içinde ne varsa Ne olur susma,bir şey söyle⦠Sevdaları dök dilinden Aşk de,sevda de bana Her şeyimsin de,canımsın de Ne olur söyle⦠Şimdi çık karşıma yar Hadi duy artık sesimi Yalan bunlar sevmiyorum de Bunların hayal olduğunu söyle bana Sonra dön arkanı ve sil beni tamamen⦠Hiç acıma bana,yıkılırım diye düşünme Ağlayışlarımı ve hıçkırıklarımı duyma Düşünme ne yaparım,nasıl yaparım diye İçimin acıdığını, geceler boyu yandığımı görmeden Yık tüm hayallerimi ,kır bütün ümitlerimi Sevmiyorum seni de ve çek git . . . Susma yar ne olur susma Yıkâ¦Yakâ¦Öldür ama Ne olur bir şey söyle Ne olur susma "alıntıdır"
yuregıne saglık sultan susmak bazen daha ıyıdır zamana bırakmak lazım kısmetten otesı haramdır derler .....
bazen susmak canını yakar be gülüm ne olacaksa olsun dersin artık... öyle bir noktada durursun ki ne ötesi var ne gerisi... öyle kalakalırsın ve dersin artık susma ya gel de ya öl de...