sünni bir vatandaşımızın kendi ağzından: mutlaka okuyun.. ******************** ben bir sunni olarak alevilere yapılan soykırımı şiddetle kınıyorum.. bu şiiri okuduğum zaman gözlerim doldu.ne olur du sanki hep kardeşlik içinde olsak sunnisiyle alevisiyle kürdüyle türküyle... Yakıp yıkmışlar, Viran ermişler dört bir Yanı Vahşet dizboyu..... Maraşta Sivasta Gazide Aslında kerbelada başadı bu vahşet Ehlibeyti susuz bıraktıdar Kahrolası kerbelada Ardından Osmanlıda sürdüler bizi dört bir yana Katliyamlar devam etti inatla Şeytan inadıyla Tanrını adını alet ederek Bize dinsin diyerek kıydılar nice günahsız masum insanımıza, Suçumuz neydi bizim Hoşgörü mü, sevgi mi ,insan seçmemek mi Yürekleri kapkatı ,vicdanları taş gibi Cellat misali ölüm kokarak, Kan kokarak kıydılar bebelere yaşlılara gençlere Sonra gizli saklı yaptık ibadetimizi Bağıramadık, haykıramadık ALEVİYİZ,Ali evladıyız,talibiyiz diye Susturdular yıllarca bizi Pir Sultanlar ses verdi sesimize Yıldıramadılar,bıktıramadılar bizi Şaha yürüdük hep birlikte Şah’dan medet umduk “Açılın kapılar Şaha gidelim Yıkılın kaleler dosta gidelim” Medet ya pirim senden medet Haykırdık bıkmadık direndik Sonra SivaS’ta Maraş’ta kıyımlar başladı Hak için hakka yürüdük Ölduremediler bizi Yok edemediler inancımızı Başaramazlar Biz Şah Soyuyuz,onun talibiyiz Yok edemezsiniz bizi Be heyyy gafiller! Uyanın gaflet uykusundan Biz Şah torunuyız Şah soyuyuz Sizin gücünüz yetmez bize!!! Burak Yardımcı Alevi evladı şu bir gerçekki bütün sunniler aynı değildir bütün aleviler de aynı değildir her etnik kökenin içerisinde kanı bozuk insanlar vardır.sivasta canice katliamlar oldu bu katliamlara neden olan psikopat dengesizler tüm sunnilere mal edilemez.ben zaten o insanları bırakın sunni olarak veya şii olarak ya da siz her ne diyorsanız deyin o şekilde görmüyorum.din içine yakıştırmıyorum. lanetliyorum... gerçekten tüm alevi camiası için bu katliam dehşet verici Allahım size hz Ali (r.a) sabrı versin *************** arkadaşımız ne güzel söylemiş; kimi canileri insan sıfatına bile koymak yanlıştırki, bunları iyi kalpli tüm din mensupları arasına koymak da o kadar yanlış olacaktır..
keske ulusumuzun her insani boyle dusunse olaylara yaklasim acisi bu olsa bir gun olmasi dilegi ile tesekurler ero can
aslında herkeesin böyle düşünmesi lazım.. artık bir yerlerden başlanması gerekiyor.. tabi herşey karşılıklı
yılmadık yılmayız hic bir zaman..susturduk sansınlar ama her fırtına oncesi sessizlik korkutmalı onları