Şu an hangi duygu içerisindesiniz???

Konu, 'Deneme tahtası' kısmında Asi_Prenses tarafından paylaşıldı.

1. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

:S mesela bn yorgun ve birazda morali bozuk............

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

yorgunum dostlarım yorgunum.. yorgun...

3. hüseyin 3419

hüseyin 3419 Aktif Üye

daha da mutlu olma duygusu içerisin deyim can. herşeye ragmen sizde mutlu olun :)

4. nurcanselda

nurcanselda Daimi Üye

mutsuz, çok hasta ,bir dosttun aramasını bekliyorum aradıgında mutlu bir hasta olacağım...

5. Yigitcem

Yigitcem Daimi Üye

Efkarlı

6. ero

ero Daimi Üye

en iyi hallerimden birindeyim.

7. teksin

teksin Daimi Üye

kararsız ikilemde efkarlı

8. darmaduman
    karmakarışık
    paramparça
    kırıkdökük
    süklümpüklüm
    giderayak gibiyim..

9. kutlay

kutlay Daimi Üye

bi ayagım cukurda sanki kendımı duracell reklamlarındakı sıradan piller gıbı hıssedıorum nedense :S

10. LinkinPark

LinkinPark Daimi Üye

vala yeni uyandım esnemeli bi haldeyim duygularıma daha karar veremedim:D

11. devran baki

devran baki Daimi Üye

çok mutluyum

12. eyvallah diyip gider gibiyim..

13. LinkinPark

LinkinPark Daimi Üye

virüse dalan masum köylü gibiyim:D pc ye dalasım var:D

14. enigma_34

enigma_34 Aktif Üye

HERZAMAN BIRAZ SINIRLI VE KIZGINIM AMA BENI AYKTA TUTAN HAYAT BAGLAYAN TEK SEY VAR UMUT SOSYAL HAYATTA GUZEL SEYLERLE KARSILASINCA ZATEN SORUN OLMUYOR,OLUMSUZ SEYLERLE KARSILASINCA BURDA SADECE SAHSIM I DUSUNEREKTEN SOYLEMIYORUM INSAN UZULUYOR YUREGI BURKULUYOR AMA SABIR DEYIP UMUTLA BAKARIM DOGAN HER GUNE;TABIKI RADIKAL SOYLEMLER DISINDA SAYIN BASBAKAN BUNU DEMIS SAYIN DENIZ BEY SOYLE DEMIZ ESIM BANA SUNARI SOYLEMIS ANNEM VE ABIM O OLAYA SOYLE AKLASMIS IS ARKADASLARIM YABANCILARA SU ASAGILAYICI SOZLERI SOYLEMIS BUNLAR HAKKATEN INSANI UZUYOR MORALI BOZUYOR HELE BU GUNLERDE SOKAKLARDA U-BAHN VE OTOBUS DURAKLARINDA BIR AFIS VAR INSANI YUREGINDEN VURUYOR AFRIKALI ZENCI AMA BIR OKADAR TATLI BIR COCUK KI GOZLERINDE LOKOKORI VAR YANI GOZLERINDE ILERLEMIS KARAKT VAR VE GORMESINI KAYBETMESI AN MESELESI ANNESINE SESLENIYOR MAMA AUF WIEDERSEHEN YANI ANNE YANINDA OLSAMDA SENI ASLA GOREMEYECEGIM DIYE YAZIYOR SEBEBI YETERINCE PROTEINLI DIYTLE BESLENEMESI.INSAN BUNLARI GORUNCE TUM SORUNLAR GOZUNDE UFALIYOR VE UMUDUM YURGIMDE SICAK HER GUNKI GIBI TAZE VE DIPDIRI.TESEKURLAR ALLAHIM BUNDANDA KOTULERI VAR BIR GUN BASTA ULUSUM VE TUM GARIBAN TOPLUMLAR DEMOKRATIK OZGUR VE REFAH SEVIYESI YUKSELMIS OLACAK BU INANC BENDE VAR VE HEP VAR OLACAK KARSILASILAN HER OLAY KOTU GIBI GOZUKSEDE ANNENIN DOGUM ANINDA HISTEGI DOGUM AGRILARI VE SANCILARI GIBI GECECEKTIR.SONRADA DOGUM aSONRASI GIBI HERKESIN YUZU GULECEK.hep bu umudla yASIYORUM BUNDAN ZERRE SUPHEM YOK.

15. enigma_34

enigma_34 Aktif Üye

Hakkaten ınsan yazdıgını kontrol edmeyınce cok yazı hataları yapıyor

yukarda annem ve abım o olaya soyle aklasmıs degıl yaklasmıs olacak;bırde gozlerınde lokokorı var yanı gozlerınde ılerlemıs karakt; "gozlerınde lokokorı var yanı her ıkı gozude beyazlasmıs gozlerınde ılerı derecede katarakt" olacak saygılarla canlar.

Sayfayı Paylaş