Ellerim bir imzayı bile çok gördürürken imza atamazken Seni nasıl severim seni nasıl tutarım sımsıkı ellerle Kapı da insanlar benden bir şeyler beklerken Ellerim benden bir çizgiyi çok görürken Söyle ben seni nasıl severim Sana nasıl değer veriyim Bir kâğıttı bile ikna edemezken Gönümle nasıl söylerim seni sevdiğimi Bir kâğıttı parçasına bile yenilirken Söyle seni nasıl severim insanlar ne der. Senin de kalpının olduğunu bilmezler Onlar sadece konuşlar bu da mı sevgiyi bilirmiş derler Bunlar varken ben seni nasıl severim söyle hadi NE OLUCAK HALİM Dünya acıya gelmişim annem hep öyle derdi Seni çok düşünüyorum ilerde ne yaparsın derdi Bende gülerdim dalga geçerdim hep yaşamak değil mi sadece derdim Ama sadece yaşamak değilmiş Büyünce başka duygular oluyormuş Hep acaba yapabilimiym olurumu beni anlarlar mı ? Sorusu var her zaman NE OLUCAK HALİM Evet, ne olacak sonum mutlu olabicemmi Aileme evlat olamıcem mi acaba Onlara iyi ki doğmuşsun dediremicem mi? Her zaman isterim ki kimse bıkmasın benden Gittim yerde güller yüzülenle karışılmak isterim İç unutmucak insan olabilmek isterdim Öldüğüm zaman beni zevkle anlamıcekler mi? Bir insan olamıcem mi Umarım insanlar az da olsa Beni anlarıyken yüzlerinde gülme tebbsümü olursa Ne mutlu bana ?. kendi duygularım kötüse af ola sizlere paylamak isterdim
canımsın sen benım sen herseyın en guzelını hakedıyosun bunu unutma ve hıc bıseyı kendıne enngel gorme melegımm sadece ınan senın o kocaman yuregın yeter be bıtanem ...hersey gonlunce olsun yuregıne saglık