[ortala:1mwmwwo8] SONUNDA ÖĞRENDİM GALİBA En sonunda öğrendim galiba ya da kafama vura vura zorla öğrettiler? Neyi mi? Aklımı kullanmayı? İyice tanımadan hiç bir insana bağlanmamayı? Beni takmayanı takmamayı? Verdiğim değeri hak etmeyen insanları silmeyi? Arkama dönüp bakmamayı? İnsanları değiştiremeyeceğimi (özellikle yalancıları) İnsanların dolduruşuna gelmemeyi? Çamura tas atmamayı (mutlaka üstünüze sıçrar) Hiç kimse için kendime saygımı yitirecek bir şey yapmamayı? Gözyaşlarımın değerini bilmeyi ve onları değmeyecek şeyler için harcamamayı? Bir çift tatlı söze kanmamayı? Ben izin vermeden kimsenin beni üzemeyeceğini? Kendimin her şeyden önemli olduğunu ÖGRENDIM! Seni kaybettim ama en önemlisi , kendimi yeniden kazandım???. Hayatin en hüzünlü anı, deli gibi sevdiğin insanın buna hiç değmediğini gördüğün andır. Ve en büyük kaybın onun için harcadığın zamandır. Senin aşkını su gün hak etmeyen, Bil ki 10 sene sonra yine hak etmeyecektir ben küsmem hayata başkaları küsüyorsabir gün ışıklar banada yanacak nasıl olsa [/ortala:1mwmwwo8]
Hayatin en hüzünlü anı, deli gibi sevdiğin insanın buna hiç değmediğini gördüğün andır. Ve en büyük kaybın onun için harcadığın zamandır. Senin aşkını su gün hak etmeyen, Bil ki 10 sene sonra yine hak etmeyecektir ben küsmem hayata başkaları küsüyorsabir gün ışıklar banada yanacak nasıl olsa emegine saglık erkan insanlar yaşadıkca ve gördükçe hayatı daha iyi anlıyo tşkler paylaşımın için.
emeğine sağlık güzel ve anlamlı bir paylaşım fakat bunların yarıdan çouğunu yaşayarak öğreniyoruz ve en acı şek-liyle keşke bunları önceden öğrenmeyi becerebilesekte yaşarken fazla acı çekmesek neolurdu yani ama aıyla öğrenmek biz insanlara daha cazip geliyor işte
Çok güzel bir paylaşım olmuş abicim yüreğine sağlık..... Her gün bir şey daha biter, giderek acı vermez biten şeyler......