AGLa GözLerim.. O gidince Yikilmamaya karar vermistim Bir kac gun ickiye kendimi verip Zamanla unuturum sanmistim Unutamadim Hani aglamayacaktin gozlerim Onu dusunupde goz yasi dokmeyecektin Neden ilgit ilgit aglar oldun Bugulu bir cam misali Islanmis bir cam misali etrafa bakar oldun...Yuregim Coskun yuregim Hani yanip kahrolmayacaktin Hani gezip eglenecektin Artik hur'dun Artik istedigin yerlere gidip Arzuladigin seyleri yapacaktin Neden icin icin yaniyorsun. Yuregim Suskun yuregim Hani denizler misali cosacaktin Gocmen kuslar gibi bir baska gonule ucacaktin Bir baska gonulde yuva yapacaktin Neden Yanardag misali yaniyorsun Yuregim.. Ellerim O gidince resmini yirtip atacaktin Yirtmaya gucun yetmezse Cakmagi cakip yakacaktin Neden titriyorsun O gitti Yirt su resimleri Bin bir parca edip at su resimleri Yirtamazsan Cakmagi cakip Yak su resimleri Titreme boyle Ikide bir uzanma resimlere titremeyi artik biraksana.Kalbim Hep aciya kedere dayanmayi ogrenen kalbim Gidenin ardindan yikilan Bir gun gelir diye hayel kuran kalbim Yine yuvasindan dusen bir kusa benzedi halin Limana bir metre kalmadan batan bir gemibisin Guzel hayeller kurarken, kabuslarla uyandin Artik yanlizliga son derken, yine tek basina kaldin. Agla Gozlerim Agla.. Baska Ne Yapabilirsin...ki...
cogu zaman gidilince yasanilan sevginin büyüklügü belli olur güzel bir paylasim emegine saglik can...