Sohbet topigi..

Konu, 'Genel Muhabbet ve Eğlenceli Anketler' kısmında kigi12 tarafından paylaşıldı.

1. kigi12

kigi12 Daimi Üye

Merhaba canlar. forumda sohbet bölümu bazi sebeplerden dolayi kapali oldugu icin böyle bir baslik acma geregi duydum.
    bazen canlar tartismali veya sohbet amacli konusmalar yapiyor ve cogu zaman farkli basliklar altinda devam ediyor bu sohbet veya tartisma konusu.
    Burdan devam etmeye ne dersiniz canlar ??:tazmanya:teselli:D:(:soru::halay:cigara:uyu

devran ve Alevi_Kaptan bunu beğendi.
  2. devran

devran Yönetici

Yaratıcı Ve güzel bi fikir :D

3. kigi12

kigi12 Daimi Üye

eywallah can, sagol..
    düsündum sohbet edemiyoruz canlarla.. gelen burdan yoklama yapabilir " ben geldim, kimler var v.s " diye :)

4. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Eee konu bulun :)

5. kigi12

kigi12 Daimi Üye

sen bul kaptan konuyu ben cikicam :)

6. kigi12

kigi12 Daimi Üye

Cümleden iyi geceler.. Allah'a Emanet Olun hepiniz..:D

7. Alevi_Kaptan

Sanada iyi geceler ayferim.

8. kigi12

kigi12 Daimi Üye

forumda bulunan canlara güzel bir gün diliyorum.. GÜNAYDIN:D

9. devran

devran Yönetici

Günaydın Can Merhaba

şöyle bir şey düşündüm kendimce bizim sosyal gurup odalarımız var orda bitane sohbet gurubu oluştursak yada tartışma salonu isteyen tartışmak için oraya gider hem guruba katılması gerek hemde sosyal guruplarda canlanmış olur sanki bu sebeplede Forum ana menüde konu aramak zorunda kalınmaz tabii istenirse sabitlenede bilir ama ben fikrimi söylemek istedim
    saygılar.

10. kigi12

kigi12 Daimi Üye

Bu isin üstesinden sen gelebilirsin Deniz can :)

Alevi_Kaptan bunu beğendi.
  11. devran

devran Yönetici

Kaptan'ın da onayını alalım ondan sonra üyelerin de gruplara katılması lazım böylece farklı gruplar ve farklı tartışma odaları olmuş olur iş çorbaya dönmez diye düşünüyorum kendimce :)

12. kigi12

kigi12 Daimi Üye

ya bende sahsen direk sohbet odasina karsiyim, yani 2007 den beri burdayim baska herhangi bi siteye üyeligimde söz konusu degil, burdaki ortam cok farkli ama bi dönem bi kopukluk yasadim tekrar döndugumde sohbet odasina girdigimde cok tuhaf hissettim ne bilim her kafandan bi ses cikiyordu :) belkide bana öyle geliyordu ne bilim.. ama o kadar da mühim degil yani olsa su bahsettigin iyi olur, olmasada kötü degil yinede. :) anladin demi can ne demek istedigimi..

devran bunu beğendi.
  13. kigi12

kigi12 Daimi Üye

basim agiriyor ey canlar:teselli:( (hani cok kisi duyarsa belki gecer diye düsündüm)

14. _melek_

_melek_ Daimi Üye

Allah şifanızı versin ağrı çekmek zor annemde aynı dertten muzdarip kimseye böyle dert vermesin Rabbim..

15. Alevi_Kaptan

Geçmiş olsun ayferim.

kigi12 bunu beğendi.
  16. devran

devran Yönetici

kigi12 bunu beğendi.
  17. kigi12

kigi12 Daimi Üye

deniz can, tartisma odasini ana sayfaya koyamaz misin can. hani böyle saklanmis, kimse zahmet edipte girmez ki oraya, yada linki takip etmedigin sürece bulmak zor gibi :)

18. devran

devran Yönetici

Olabilir aslında Can onu sadece Kaptan ım yapabilir ana menüye eklenebilir güzel fikir aslında gazeteler butonunun hemen yanına koyabiliriz :)

19. kigi12

kigi12 Daimi Üye

evet can öyle olursa en azindan sirf bakmak dahi isteyenler, katilabilirler.. :) sagol can..

20. devran

devran Yönetici

Sosyal gruplara Tartışma odası eklenmiştir dileyen canlar tartışmak istedikleri konuları orada paylaşıp cevaplayabilirler

Sayfayı Paylaş