Sİzce PadİŞah Kİm Olacak???

Konu, 'Yazılar, Makaleler, Araştırmalar' kısmında B_1_A_C_K tarafından paylaşıldı.

1. B_1_A_C_K

B_1_A_C_K Daimi Üye

Sİzce PadİŞah Kİm Olacak??? --------------------------------------------------------------------------------

Büyük bir sultan, ölüm döşeğinde iken üç oğlunu yanına çağırmış. Çok yakında öleceğini ama ülkesinin üçe bölünmesinin istemediğini anlatmış onlara.Kim padişah olacak diye kavga etmeyeceksiniz,demiş. Yarın üçünüz de buradan bir saat uzaklıktaki av köşkümüze gideceksiniz.hanginizin atı şehrimize en son girerse o padişah olacak demiş.Daha sonra bu üç şehzade çareyi bulmuşlar..sizce kim padişah olmuş???

Arkadaşlar lütfen cevabı önceden bilenler yorum yazmasın hadi herkese kolay gelsin cevaplarınızı bekliyorum!!!

2. seraphalis

seraphalis Daimi Üye

Arkadaşlar lütfen cevabı önceden bilenler yorum yazmasın hadi herkese kolay gelsin cevaplarınızı bekliyorum!!!

yorum yapmim ozaman cevabı çok basit bakalım soruyu soran arkadaş cevabı biliyormu acaba :) :)

3. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

merak ettim cevabı bilmiyorum ama heralde üçlü koalisyon yapıp üçü birlikte padişah olmuştur :) :) :)

4. alevininhasi

alevininhasi Daimi Üye

babaları ölünce ülkeyi 3 e bölmüşlerdir herhalde :) :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D

Sayfayı Paylaş