Siz olsaydınız ne yapardınız? -------------------------------------------------------------------------------- Şirketin insan kaynakları yöneticisi, iş başvurusuna gelen adaylara bir soru sormuş; "Sorunun doğru cevabı yok, vereceğiniz cevap sizi tanımamızda etkili olacak.Karanlık, yağmurlu bir gece, yağmur yağıyor, fırtına var, gök gürlüyor ve siz sabaha karşı iki sularında yalnız ve ıssız bir yolda araba kullanıyorsunuz... Araba iki kişilik.Biraz ilerde otobüs durağında üç kişi bekliyor.Birincisi doktor, daha önce hayatınızı kurtarmış.İkinci kişi yaşlı ve hasta.Soğuktan ölmek üzere.Üçüncüsü ise, aşık olduğunuz ve bugüne kadar söyleme fırsatı bulamadığınız kişi.Hava gittikçe kötüleşiyor ve arabanızda sadece bir kişiye yer var.Böyle bir durumda ne yapardınız?" Arkadaşlar bu iş başvurusuna binlerce kişi başvurmuş.Ama içlerinden sadece biri işe alınmış.Sizce cevabı ne olmuş dersiniz.Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ve yaratıcılığınızı ve ince zekanızı kullanmanın tam zamanı!... ...."
BEN ARABADAN İNERDİM DOKTORLA BERABER HASTLARI YOLLARDIM ARABA İLE BENDE AŞKIMI ROMANTİK BİR ŞEKİLDE İTİRAF EDERDİM SEVDİĞİM KİŞİYE
İkinci kişi yaşlı ve hasta.Soğuktan ölmek üzere olan kişiyi alırdım bence en dogrusuda bu en azından vicdanlıyımdır
tamam ersin dogru cevabı veriyorum arabadan inerim arabanın anahtarını doktora verirdim yaşlı ve hasta olan adamı hastaneye götürmesi için bende sevgilimle yagmurun altında yürürdüm canım cevap bu
aman ersin yorma beni . arabadan insin doktopla yaslı adam binsin oda yürüsün yagmur berekettir :))))))))
ersin kimseyi bırakmasak olmazmı tıkış tıkış arabaya binelim gecenin bi yarısı kalmayalım sokaklarda herkese yazık
ben kendim iner hasta ve doktora verirdim arabayı ve ondan sonrada sevdiğim kıza açılırdım yagmurlar altında
yok daha neler bayram ben inmem ya o saatte napcam sokaklarda centilmen biri vardır heralde. sen in meselaa.
selam tüm dostlar ben bu sorunun cevabını biliyorum galiba. ben olsaydım arabadan inerim ve arabayı doktora veririm. oda yaşlı adamı alır ve hastaneye gider. bende hayatımın fırsatını değerlendiriririm.o guzel bayanın kalbini çalmak için uğraşırım. biraz kopye çektim ama olsun akıl edende çok iyi etmiş.