dün nasılsak bugunde öyle öldürülür taşıyanlar ışığı başkaları alır onların yerini dokunamaz ama hiç kimse ışıga çaglayanlar acılarsa halkı eriyorsa binlerce insan karanlık hücrelerde ve ateşe veriliyorsa aydınlarımız sanatçılarımız yolu yok kurtuluşun isyanı seçmedikçe.... bu vahşeti yapan yobazlar sanmasınlar ki onların mücadelesi bitti onların bıraktıkları yerden bu müdaleyi sürdüren nice hasretler,nesimiler,sevcanlar serkanlar.muhlis akarsular ve daha milyonlarcasının oldugunu unutmasınlar....
allah butun canların mekanını cennet etsin tum canların bası sagolsun unutmadık ölsekte unutmayız lanet olsun butur cirkinlik yapanlara lanet olsun :roll:
MADIMAK UNUTMADIK UNUTAMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ dewrim şehitleri hep içimizde varolacak ! faşizmin kolesı olmus ot beyınlı ınsanlara inat ! bizler bu yolda dımdık usanmadan yılmadan butun kararlığımızla yuruyecegız ! gectıgımız yollarda dıkenlı ahmakları gerımızde bırakıp aydın ve demokrası ıle butunlesen daha ozgur daha guvenlı bır dunyaya kavusacagız ! 9 ay gectı artık gun sayıyoruz nur topu gıbı bı devrım doğacak ! BUGUN YARIN AMA BIR GUN MUTLAKA !
SİZE SORUYORUM HİÇ BİR ALEVİ BAŞKA Bİ TOPLUMA BÖYLE Bİ KATLİYAM YAPABİLİRMİ?hACI BEKTAŞI VELİ İLÇESİNDE 60YILDIR HİÇ BİR OLAY OLMADIĞI İÇİN.KARAKOL DOSYALARI BOŞ OLDUĞU İÇİN KARAKOL KAPATILMIŞ.DÜNYADA VARMI BÖYLE Bİ YER.Bİ DİĞERLERİNDEN FARKLIYIZ BUNU KABUL EDİN
biz ki şahımız merdan ali'den beri zülme yeniğiz, kah asıldık, kah kesildik; zaman oldu böyle diri diri yakıldık... hepsi yüreklerimizde yara hepsi acı... ama bütün bunlardan yüce allah'ın haberi var. herşeyin bir nedeni vardir, biz o inançla o muhteşem sabır ve sevgiyle yoğrulduk. unutmadık, unutmayacak ve unutturmayacağız tabii ki. ama bizim yolumuz sevgi yolu can yakanın canını yakmak bize yakışmaz bize taş atana gül uzatmayı biliriz biz. onlar ateşte semah döndüler..... ateş vardı. can vardı. canlar vardı yangın ve ölüm vardı onlar ateşe semah durdular. benim kabem insandır diyerek dost senin derdinden ben yana yana ali ali ali ben yana yana diyerek canlar katledildiler 2 temmuz'da madımak'ta, sivas'ta öldüler! canlar ''ölümü güzel kıldırlar'' (bu şiiri alı yıldırım'ın ateşte semaha durmak kitabından aldım)
Sivas madımak unutulurmu asla unutulmaz yüreğimizde o canlar yaşıyor Ateşte yandıkları alevleri beleklerimizde asla silinmeyecek ve o alevlerle alevi olan bizler daha alevileştik Bizi yobazın ateşi asla yakamayacaktır dünya döndükçe Bünyayla birlikte yaşam var oldukça yaşamla birlikte her yerde varlığımız sürecektir Biz insanız hem aleviyiz Biz aliyiz hem veliyiz Biz cana kıymayız çünkü çünkü aleviyiz kendimize sahip çıkalım onurlu ve dik duruşumuzla kendimize sahip çıkalım bizi var eden değerlerimizle
bu nasıl bi acıdır...yüreğimize tarifi zor bi ateş bıraktı yobazlar...ORDA YANAN 33 CANIMIZIN HER BİRİ BİRER PİR SULTAN ARTIK...GÖKYÜZÜNDE SEMAH DÖNMEYE DEVAM EDİYORLAR...