Sivas (Madimak) CANIMIZIN YANDIGI GÜN

Konu, 'Klipler Ve Videolar' kısmında alevi_gokhan tarafından paylaşıldı.

1. alevi_gokhan

alevi_gokhan Daimi Üye

2. mazzda

mazzda Daimi Üye

... 2 temmuz 1993' ucu unutmadik ve asla unutmayacagiz. orda vahsice katledilen CANLARIMIZI saygiyla anyorum. ....

o yumrugunu havaya kaldiran pis sakkali yasli adam var ya bi elime gecse bende onun sakkalarini yaksam belki akli basina gelir. ama o serefsizlerde akil yokki... inönü de dahil

3. ARZU DUMER

ARZU DUMER Daimi Üye

İÇİMİZDE BİR YARADIR SİVAS OLAYI.
    HANGİ KİTAPTA YAZIYOR İNSANLARI DİRİ DİRİ YAKMAK. BÖYLE CANİLİK OLAMAZ GÖZLERİ DÖNMÜŞ BU MAHLUKLARIN (İNSAN BİLE DİYEMİYORUM BUNLARA HAYVANDA DİYEMİYORUM HAYVANLARA HAKARET OLUR.NE OLDUKLARI BELİRSİZ MAHLUKLAR.)
    nasıl bır dın kı boyle ınsan yakmayı helal goruyor bu nasıl bır dın kı coluk cocuk demeden öldürmek bazen caiz olabiliyor. DİNİN KAVRAMINI BİLMİYOR BU İNSANLAR DİN ELDEN GİDİYOR DİYE BİLİP BİLMEDEN BAĞIRIYORLAR. DİN NASIL BİŞEY DİR Kİ ELDEN GİDECEK SOMUT BİRŞEY Mİ Kİ BU DİN. DİN ALLAH LA İNSAN ARASINDADIR. KÖRELMİŞ, CAHİL, MEDENİYET NEDİR BİLMEYEN, KİM NE DERSE İNANAN KOYUN Bİ MİLLET Bİ HOCA ÇIKIYO BİŞEY SÖYLÜYO BÜTÜN KOYUNLAR İNANIYO.NEREYE ÇEKSEN ORAYA GİDİYORLAR.
    SADECE NAMAZ KILIP,ORUÇ TUTUP, KAFAYI KAPATMAKLA OLMUYO BU İŞLER. İNSANIN İÇİNDE FESATLIK OLMAMALI. HER HALTI YEDİKTEN SONRA NAMAZA ORUCA SIĞINIYORLAR.İNSANLARI YAKARKEN UTANMADAN ALLAH IN ADINI AĞIZLARINA ALIYORLAR.
    BİR ALEVİNİN TIRNAĞII BİLE OLAMAZLAR YA O DA BİR GERÇEK...
    BU CANİLİĞİN HESABINI SORAR ALLAH...

HERŞEY GÖNÜLDE BİTER CANLAR, BİZİM İÇİMİZDE BİR DIŞIMIZA BİR....

4. Kutup Yıldızı

Kutup Yıldızı Daimi Üye

bu nasıl mantıktır ya "değerli müslüman kardeşlerim dağılın yeter tepkinizi gösterdiniz" onlar tepki vermiyor onlar cinayet işliyor günah işliyor Allah'ın adını alarak insanları diri yakmak insanlara tehdit savurmak bu nasıl bir vicdandır.... O kadar çok şey varki içimde kelimelere dökemiyorum bile...

5. canlar  yilmaz

canlar yilmaz Daimi Üye

can ellerinesaglik ogünleri unutmayalim birleselim onlara karsi kendimizi koruyalim birgün gelecek osehitlerimizin hesabini soracagiz.biz unutmadik onlarda unutmasin.BIZ BIR ÖLÜR BIN DIRILIRIZ bazi canlar kusura bakmasin ama sivasin adini dahi insan duymak istemiyor tarihinden beri lekeli.PIRSULTAN ve sehitlerimizi hep yasatacagiz.

6. B_1_A_C_K

B_1_A_C_K Daimi Üye

o günü hiç unutmadık unutmayacagızda oo milletii örgütleyenii yakmakk lazımm

emeyine saglıkk

Sayfayı Paylaş