SİTEYE EMEK VERENLER Bitmiyor gurbette dertlerim acım Bu güzel sitemiz, hasret ilacım Siteye emek verenler, başımda tacım Erkan' a, Deniz' e selamlar olsun. Yaza yaza, bu siteye alıştım Güzellikler gördüm vallahi şaştım Tıkladım tuşlara hemen ulaştım Ayfer' e, Coşkun' a selamlar olsun. Herkes burda, arı gibi çalışır Canlar, canları bulur ulaşır Sıladan gurbete selamlar taşır Emek verenlere selamlar olsun. Sevdiğim canların hepsi burada İstek deyişleri çalar radyoda Deniz' ler, Coşkun' lar hepsi burada Ayfer' e, Erkan' a selamlar olsun. Radyosunda dinle, türkü, şarkılar İstekleri çalar Ayfer ile Coşkun' lar Alevi muhipler burada canlar Emek verenlere selamlar olsun. Sılayı aratmaz, gurbetlerde sitemiz Elele verdik, birlik olduk hepimiz Radyosunda çalar istek türkülerimiz Deniz' e, Coşkun' a selamlar olsun. Erkan' lar, Deniz' ler olmuşlar şefim Dünyaya seslenmek bilin hedefim Cana can katıyor, sanki nefesim Ayfer' e, Erkan' a selamlar olsun. Çiçeğimiz Ayfer' i burda tanıdım Deniz' ler, Coşkun' lar muhip canlarım Cümle erenlere gider yollarım Emek verenlere selamlar olsun. BAKARİ' yem dedim, görem Erkan' ı Hasret çekenlerin olmuş dermanı Muhip canlar olmuş, site hayranı Deniz' e, Coşkun' a selamlar olsun. Yılmaz Bakar-07.05.2011-Almanya
Yilmaz (Bakari) derler ; sitemizin sairi O güzel dizeleri ile costurur gönüllerimizi.. verilen her emege saygi gösterir seffaf yüregi ile SELAMlar hepimizi.... Degerli can neler söylenebilir ki bu muhtesem siir icin, lal oldum cok mutlu oldum.. yazan elleriniz ve yüreginiz dert görmesin insallahh... coookkk tesekkürler
Gene yapmışsın yapacağını abi. bu şiirler için ayrı bir bölüm açmalıyızki her giren görsün şiirlerini abi. Yüreğine sağlık
Kesinlikle size katılıyorum Alevi_Kaptan ama korkarım bir bölümde toplanması hem Yılmaz Bakar Can'ı sınırlamak olur mu? ve hemde biz toplum olarak pek okumayı sevmeyiz o nedenle bir şiir bahçesine girmek ürkütür bir çoğumuzu ve uzak dururuz. Oysa böyle konu başlıkları arasına serpiştirilmiş ve tek tek gördüğümüz şiirleri okumak daha kola geliyor bize diye düşünüyorum. Yani iyi mi yoksa kötü mü olur bunu iyi düşünmekte yarar var diye düşünüyorum değerli Can.
Ayfer hanım kızımızda bizi yere göğe sığdıramaz oldu vallahi. Bu güzel övgü dolu yoruma daha başka ne denir ki. Çok teşekkürler güzel bacımız.
Sevgili kaptan can, güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. enelhak canın dediği gibi böyle kalsın daha iyi olur kanısındayım. Diğer canlara karşı ayrımcılık olmasın, kimse darılmasın. Böyle devam edersem daha iyi olur.
Yılmaz Bakar Can teşekkürler şiir için yüreğinden geçenleri şiirlerine çok güzel yansıtmışsın.bizleride övdüğün için ayrıca teşekkür ederim burası hepimizin evi Hepimiz gurbetteyiz aslında ama birbirimize bilgisayarlarımızın bulunduğu oda kadar uzaktayız. Emeğine yüreğine sağlık değerli can saol Pirim yardımcınız Hızır yoldaşınız olsun
Dost Deniz can, dedim birde bu güzel siteye emek verenleri tanıtayım istedim. Sizlerden aldığım bu destek ve güçle, elimden geldiği oranda yazmaya çizmeye gayret edeceğim inşallah. Erenlerin himmeti hepimizin üstünde, Hızır yoldaşımız olsun diyelim diyelim.
Diğer şiirlerinide sabırsızlıkla bekliyoruz Yılmaz ağbicim tekrar teşekkür ederim sayenizde siteye özel şiir yazan birtek bizim forum var çok saolun Pirim Yardımcınız Hızır yoldaşınız olsun