Simdi anladim analarin acisini ya Ayten okula basladi carsamba gunu ilk gundu bugun de götürdum okula ve ben eve döndum iki saat sonra sinif ögretmeni beni aradi Ayten okulda yok dedi" öyle deyince düya basima yikildi ben elini tutup okula biraktim ve eve geldim ögretmen"biz pause yapttik ondan sonra Ayten………. ve ben hemen disari firladim. okula dogru kosuyorum 10 dakikalik yol bitmiyor elerim kolarim tutmuyor kalpim sikisiyor [FONT=Arial]yigildim yigilacam derken kendimi [FONT=Arial]sinifin kapisina yetistirdim [FONT=Arial]ve ama nasil agliyorum [FONT=Arial]bir de ne göreyim ,Ayten sinifta [FONT=Arial]ve ögretmen beni tuttu [FONT=Arial] sakin ol bulduk. [FONT=Arial]derdemez ben aytene dogru kostum [FONT=Arial]ama nasil agliyorum, nasil agliyorum bir bilsen [FONT=Arial]artik takatim kalmadi konusamiyorum. [FONT=Arial] hoca aramis bulamamis [FONT=Arial]ayten de ders bitti diye gelip disarda beni beklemis [FONT=Arial]okulun parkinda oturmus [FONT=Arial]sanki tanrim dunyanin butun aclarini [FONT=Arial]bana yasatmak icin dunyaya getirmis. [FONT=Arial]bunu bugun yasadim [FONT=Arial]hayatimin en aci gunuydu [FONT=Arial]böyle bir aciyi ilk defa tatim. [FONT=Arial]bu bambaska bir aciydi [FONT=Arial]hic birine benzemiyor [FONT=Arial]xiziri nasil cagirdi[FONT=Arial]m [FONT=Arial]duzgun babayimi cagirmadim [FONT=Arial]kimleri cagrmadimki [FONT=Arial]Dedim[FONT=Arial];[FONT=Arial] [FONT=Arial]ya xizir [FONT=Arial]ya duzgun baba yetis dardayim [FONT=Arial]bu aciy i bana yasatma ben dayanamam. [FONT=Arial]meger cocuklarini kayipeden annelerin acisi [FONT=Arial]ne kadar dayanilmazmis [FONT=Arial]Dile [FONT=Arial]***************************************** [FONT=Arial]çocuk kaçırma olaylarının giderek arttığı bu karanlık dönemlerde lütfen çevremizde olan bitenlere karşı daha düyarlı ve dikkatli olalım.. [FONT=Arial] [FONT=Arial]kaçırılan binlerce çocuğun ailesine sabır diliyorum[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]