sevmek hayatın anlamı..

Discussion in 'Üye Şiir Köşesi' started by m.u.r.a.t58, Jun 12, 2007.

1. m.u.r.a.t58

m.u.r.a.t58 Daimi Üye

Sevmekdi hayatın anlamı.Bir kuşu, bir çiçeği , en önemlisi bir yari sevmekdi.Nefes almakdı sevmek.Hayatta var olduğunun kanıtıydı.Bak işte nefessizim.Sensizim..!
    Kabusdu yaşanılanlar.Bir kör kuyuydu.Çığlığımın duyulmadığı.Hangisi gerçekti senlik mi yoksa sensizlik mi?Hani vaadlerin vardı mutluluğa dair,gelmesi özlenilen günlere dair.Meğer bir buluta yazmışsın herşeyi.Şimdi gözyaşlarımla birlikde yağıyor.Sözü yok cümlesi yok.Cebimde kaldı söyleyeceklerim.Gitmeden vermek isterdim sana ve son kez Seni Seviyorum yar ...! diyebilmek..
    Ah yar sevmedin mi hiç?Yüreğime tutkundun hani.Duymadınmı yalvarışını,kanayışını,sensiz sessiz ağlayışını.ve yine binlerce kez sana aldanışını..
    Ah yar özlemedin mi hiç?Bensizlik ölümdü hani.Ben yokum ya şimdi,Öldün mü?Yoksa içinde ki beni öldürdün mü?Derinlere bir yerlere gömdünmü?
    Senle doğduğum gün sana; gözlerimin ışığısın,dertlerine dermanım demiştim.O gözlerdeki ışık söndü sevgili.Peki sen dertlerine yeni derman buldunmu?Yoksa yeni bir dert mi ekledim yüreğine.Seninde yüreğin sıkışıyor mu,nefesin kesiliyor mu,içinde sönmek bilmeyen bir yangın tüm benliğini sarıyor mu?İçin yanarken bile üşüyor musun?..Ben üşüyorum yar..!
    Ah türkülerim öksüz kaldı.Hep bizim için söylendiğini düşünürdüm ya,artık sadece benim için söylüyorlar.."Üzülme ömrü yokuşlum üzülme" diyor.."Buda gelir buda gecer ağlama" diyor..Ama ben hep üzülüyorum..Hep ağlıyorum..Ve her türkünün sonu dinlemekden bıkmadığım,seninde hani o cok sevdiğin türküye cıkıyor..."Böylemiydi senin ile ahdımız,yollarına karmı yağdı gelmedin ,ömür bitti tükeniyor vaktimiz,yollarına karmı yağdı gelmedin.."
    Gelmedin...Gelme de...Bırak beni tek soluklu yaşamaya.Gün gelir tebessümler yine yerleşir yanağıma.Yeni bir neden bulur yaşamaya..Git hadi geç kalma..!

canlarım bu mektubu bir arkaasım paylaştı bende sizlete paylaşayım bazen gördüklerimiz bizlere anımsatır hatırlatır saygıyla gülümseyerek hayatta gecmişe dair yaptığımız olumlum olumsuz olaylarda ders cıkaracağımız şeyler vardır mutlaka hayat bir okul yaşam bir sınıf bizler ise o sınıfta bişeyler öğrenmeye calışıpta yaşayan yaşatan öğrencler umarım kimse sınıfta kalmaz....

2. ARZU DUMER

ARZU DUMER Daimi Üye

paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık murat, ayrıca arkadaşınında yüreğine sağlık çok güzel yazmış...

3. paylaşım için saol murat arkadışının yüreğine sağlık emeğine sağlık çok güzel yazmış çok güzel

4. Guest

Guest Misafir

emeğine yüreğine sağlık seninde arkadasınında murat...

5. Kutup Yıldızı

Kutup Yıldızı Daimi Üye

ne bu aşktan sevgiden çektiğimiz:-o :-o güzel yazmış arkadaşın gerçekten yürekten geliyor bu kelimeler yüreğine sağlık bizimle paylaştığın için teşekkürler can

Share This Page