> Sen gideli kaç saat oldu ? Kaç gün geçti, kaç hafta..? Saymadım.. Bana > yüzyıllar geçmiş gibi geliyor. Son anda sen giderken gözlerinin buğusunu > bıraktın.. Şimdi sis içinde bütün dünya. Çiçekler gözyaşlarımı içti, sen > onları kırağı sanırsın, çiy sanırsın.. oysa hepsi benim gözyaşlarımla > ıslak.. > > Sevgilim özlüyorum seni.. Bir balta indirildi, içimden bir ağaç köküyle > devrildi. Gözlerimden akan yaştan belli değil mi, içim kanıyor. Özlem bir > bulut gibi sarıyor beni, kuşatıyor . Seni sevmek bir sonsuzluk gibi büyüyor > içimde. Haftanın her gününe, geçen her saate senin adını verdim. Senin > adınla başlıyor mevsimler, yıllar sen varsan içinde, geçerli... > > Özlem bir yağmur gibi yağıyor üstüme. Damlalar yüreğime vuruyor. Gecenin > karanlığında bir başınayım.Uykularım bölük pörçük. Bütün rüyalarımda sen.. > gözlerim kapanır kapanmaz gözlerin yaklaşıyor. Sonra bir rüzgar alıp seni, > benden uzaklara götürüyor. > > Geceler boyu sabahlayıp uğruna, boşluğa düştüğüm sevdiğim, bir tanem, > gözbebeğim.. Yüreğimden mühürlendim sana.. Şiirler havalanıyor kuşlar gibi, > şarkılar ağlıyor yokluğuna.. Sevgilim hayatı sende buldum ben, tükenirsem > sen tüketirsin beni. > > Yoksun, gittin, tek başına koydun... Bu nasıl bir özlemdir, kendi gövdem > ateşten bir gömlek.. yanıyorum..Yetti artık, yetiş n'olur dayanamıyorum.