yine ve yeniden sen demeyi çok isterdim isterdimki yanımda seninle hayatı saniyelercede yaşasam okadar çok isterdimki galiba ben küçük dünyamda büyük düşler kuruyorum yine yeni bir şehrin yeni bir binaların kurulması gibi düş zamanı bitince o binalarda yok olucak sadece hayal seni yaşamak önceleri uzaktada olsan yanımdaydın bir nefes kadar şimdi o uzaklığı özlüyorum güneşin prensesi o uzakklardaki senin bir gülüşünü nefes alış verişini haykırsam duyramısın beni sesim gelirmi uzaklardaki sana aslında gelir ama duymazsın beni bilirim görmezsin artık ben burdayım görbeni demicem sana çünkü artık yokum obıraktığın yerde kalbimin şakağına sıkıyorum ve sessizce bir tozbulutu gibi sessiz bir esintiyle gidiyorum sonsuz yalnızlığa........ M.U.R.A.T58
"galiba ben küçük dünyamda büyük düşler kuruyorum" bu cümleni çok beğendim aynı bu cümledeki gibi yaşadım sevgimi ve kaybettim. şimdi yalnızlığıma sığınıp ona güveniyorum. başka hiç bir şeye hiç bir kimseyede güvenim kalmadı.. paylaşımın çok güzeldi değerli kardeşim yüreğine emeğine sağlık..
sağolun canlar teşekkür ediyorum bazen bir kelime bazen bir cümle bazense kafiyeli bir mısra yaşanılan hayatı özetler bir filim gibi izlettirir sizlerin bu şiirimde izlediğiniz flim gibi...asla doğacak yarınları suclamayın bugünde yaşadığımız an olumsuzluk anlamında unutulmaz gelsede bunun sucu yarında değildir bugünü o şekilde yaşatanlardadır her biten hayat başlayacak yeni bir hayatı müjdeler tıpkı bir kapının kapanıp bir kapının açılması gibi ve buna umut denmesi gibi...hiç bir kimse keyifen yada isteyerek olumsuzluklar yaşatmaz mutlaka ama mutlaka buna iten bir sebeb vardır....saf çıkarsızca sorunsuz ve sonsuz bir mutluluk güneşin doğuşuna benzer güneş zamanı geldiğinde doğar sevgiyle kalın...
galiba ben küçük dünyamda büyük düşler kuruyorum yine yeni bir şehrin yeni bir binaların kurulması gibi . mükemmel bir şiir güzel kardeşim yüreğine sağlık