Bir bakışın yere düşse arş yere düşer üzüntünle beraber dünyana Bir damla gözünden dökülen yaşa, yağmurlar yarışır kendinden bir haber acılarına Dedim ya asma suratını hak vaadi gelir bulur seni ve sevgini Gözlerini çekme benden dayanamam hasretine yar, Bakamam gözlerine, dayanamaz bu yürek gözlerindeki acıları görmeye. Çaresiz düşer yere bakışlarım. Sanadır düşse bile dökülen gözyaşlarım, ne yağmur ne nehir yarışabilir gözyaşlarımla. Değmesin üzüntü gözlerine, düşmesin yüreğine hasret, Kıymeti yok gözümde, senden başka hiçbir şeyin, en değerli varlığım sensin, senin sevgin, İste yoluna fedadır başım,etmem bir an dahi tereddüt,akmaz bir damla yaşım.. Yeter ki sen hep sev beni, seni sevmeme izin ver, varsın gözüm kan ağlasın. Bu can sana kurban olsun, gönlüm sevgin ile dolsun, Gece olmuş, güneş doğmuş bir haberim ben dünyadan, benim bütün dünyam sensin, Ne ayın,ne güneşin hükmü yoktur gözümde,karanlık dünyama doğan ayımsın içimi ısıtan güneşim.. Sen yoksan virandır dünyam, yıkılır üzerime bir Çığ misali sensizlik, kesilir sensiz nefesim. Sen mutlu ol razıyım, bitsin nefesim, kara toprak olsun sonum, Seni sevmek ecelse varsın kendi ellerimle kefenimi şimdi yine kendim dikeyim.. Senden ayrılmak ölümse varıp kibriti şimdi yine kendi ellerimle çakayım... Selam olsun benim dilimle, sana ve o güzel kalbine ey. gönlümün nuru Gel ne yapacaksan sen yap beni ele verme.. Ben bende değilim artık,aklım,kalbim,ruhum sende baktığım duyduğum her şeyde sen varsın.. Elimi uzattığımda ellerini tutacak kadar yakın ama düşlediğim bir hayal kadar uzaksın.. Aşkın ateşten gömlek, sevdan işlemiş kanıma var eden şahidim olsun, temiz çıkarsız aşkıma, Ayrılığı düşünmek ölüm, seninle ölüme kucak açmak vuslattır bana Gözünde şimdi çakmak gibi çakan, kalbine de güneş gibi yakan bir aşkı koyduk Kimse üşütemez artık senin bedenini ve gözlerini karanlığa mahkum edecekleri biz kovduk Yüksekler var artık senin sevdanda ve onlara sevdiren biri vardı seni, işte biz oyduk Şimdi yeni bir dünya kur kendine kuramazsan biz varız yerine Her geceyi sabah olsun diye beklerken bin dertle, bin hüznü eklersin mazlum olan kendine Dipsiz bir kuyuya atılmış gibi dermanın kalmamış başın hep yukarda, dizlerin yerde iken bile Ben seni unutmam öleceğim biliyorum ama seni o büyük özlemle bekleyeceğim o günde...
Ben seni unutmam öleceğim biliyorum ama seni o büyük özlemle bekleyeceğim o günde cokk güzel emegine saglik tutkucan...