bu şiir mailime gelmişti çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiiz... Seni özlüyorum Gecenin en zifiri anında bile odamı aydınlatan bu aşkı özlüyorum En çok da her gün duyabilmek için çırpındığım sesini Seni özlüyorum Kabul ettim artık bunu gözbebeklerimin içine yerleşmişsin Ve dünyada iyiye güzele dair ne varsa içinde sen varsın Meleklerin kanatlarında geliyorsun sen bana her gün Martıların gözlerinde Bir papatya demetinin üzerindeki uğur böceği oluyorsun ayın ışığında Umudun mavisinde--ki en çok bu renge tutkunum bilirsin.. sen varsın Yüreğime işlemişim seni bir dantel gibi ince ince düğümlerler Çözülemezsin çözmem seni oradasın orada kalmalısın Çünkü bir tek sen bu yüreğe yakışırsın Her gün içimi ısıtan asıl sensin sıcacık ışıklarınla tüm ruhumu saran Her yeni güne gözümü açar açmaz içine doluştuğum bir günaydınsın Seni özlemek dayanılmaz hale geldiğinde bile hiç isyan etmiyorum Çünkü içimdesin ve seni gözyaşlarımla akıtmaya kıyamıyorum Seni seviyorum hem de çokkkkkkk Doğrularını yanlışlarını sorgulamadan bir çocuk yüreği gibi Masumca yaşıyorum masumca taşıyorum seni Bu hayata verdiğim her nefeste gittiğim her yerde sende benimle birliktesin O yüzden yalnızlık nedir bilmiyorum asla değiştirmeden, En katıksız halinle seviyorum seni⦠Özgürleşiyor aşkımız Sevdikçe büyüyor Özledikçe yüceliyor İşte en çok bunu özlüyorum seni sevmeyi özlüyorum Sevdikçe daha çok özlüyorum Özledikçe daha çok seviyorum Seni çok seviyorumâ¦..