SENDEN SONRA ATAM HALLER PERİŞAN Ankara' da yatan ulu önderim Senden sonra Atam, haller perişan. Halimi derdimi beyan ederim Senden sonra Atam, haller perişan. Soyguncular geldi, soydular bizi Emdiler kanımızı bütün iliğimizi İkilik çıkardılar, bozdular dirliğimizi Senden sonra Atam, haller perişan. Halimiz perişan, yüzler gülmüyor Yoksulun derdini kimse bilmiyor Senin gibi daha kimse gelmiyor Senden sonra Atam, haller perişan. Beceriksizlerle hergün, başımız dertte Geçim sıkıntısı arttı millet srestte Koltuğu kapanlar yatmış keyifte Senden sonra Atam, haller perişan. Çalandan çırpandan, hesap sorulmaz Böyle soygunlarla ülke kalkınmaz Adaletsiz ülkede refah bulunmaz Senden sonra Atam, haller perişan. Adalet düzeni işlemez olmuş Çalanlar çırpanlar iktidar olmuş Yoksullaşmış ülke herkes mahvolmuş Senden sonra Atam, haller perişan. Herkes yolsuzluğa dalmış gidiyor Müslümanım diyor haramı yiyor İnsanlıktan çıkmış, yüz kızarmıyor Senden sonra Atam, haller perişan. Bu nasıl devran, bu nasıl düzen Soygunu yapanlar deryada yüzen Ne insanlık kaldı, ne de bir izan Senden sonra Atam, haller perişan. Bakari dertleri yaza yaza bitirdi Soygunları gördükçe aklın yitirdi Yazdı dertlerini bak dile getirdi Senden sonra Atam, haller perişan. Yılmaz Bakar-03.01.2009- Almanya
eyvallah yılmaz abim dolu dolu okudum ve uzun uzun düşündüm kalemine yüreğine bir kez daha ilhamına sağlık olsun üstadım