Meğer seher yelleri de kırarmış başakları, Umutlarda hep hanımeli açmazmış. Düşünceler,sarıp sarmalarmış solmuş baharları.. Anılara küskün görüntülerde yaşarmış meğer düşler, Ve geceler,hep yıldızları gizlemezmiş koynunda, Hasretlere tutsak olurmuş karanlığın kolları.. Meltem değilmiş tüm rüzgarların ismi meğer, İsmi martı değilmiş, Beyaz olan tüm kuşların.. Sırlar taşımazmış gündönümleri uzaklara her zaman, Kolay değilmiş her bilmece, İri sorular varmış yüreklere saplanan.. Nankör diye haykırırmış, Saatler her geçen an'a, Meğer arkadaş değilmiş akreple yelkovan.. Ağacın dalında filizlenirmiş meğer sevda, Yalnızlıkmış kökleri, Ayrılıkmış derinlere uzanan.. Şimdi sanma yalnız senin gözlerinde geziyor nemli bulutlar, Yalnızlık doruklarından çığ gibi yıkıldığında, Erkekler de ağlarmış inan. Olsa da göz pınarları ıslanmadan.. alıntı BENİDE GÖTÜR Sensizlikte attığım her kaldırım ölüm kokuyor Her sokak başında darağaçları kuruluyor Tarumar edilmiş umutlarım , dayanamıyorum Bir serçe kanadında beni de götür Dudaklarıma ateş düşüyor , sana susadım Yokluğun kıvılcım, güllerin arasında gözlerine yandım Seher vakitlerinde toprağım kururken Yağmurun bereketinde beni de götür Istırab vadilerinde çıplak ruhumla geziniyorum Her akşam sensizlikte acılarımı demliyorum Avuclarıma kırık aynalar düşerken Rüzgarın serinliğinde beni de götür Gözlerinden yoksunken sığamıyorum bu şehre Bereketim gitmiş, toprağıma yağmur düşmüyor bir zerre Daha fazla hasretinde üşütmeden Zümrüdüanka kuşunun kanadında beni de götür ALINTI GÜLLERİM BANA KALDI Çığ düştü gecelerime, sokağıma karanlık büründü Gözlerin yıldızdı ayrılıgınla o da söndü Tek bir kelimenle umutlarım yurdumdan sürüldü Adın vardı sadece ,bir gece ansızın yüregimden söküldü Hicranında erirken vicdanın bile sevdama acımadı Sana büyüttüğüm güllerim yine bana kaldı Ağladığımı görme, bulutlara sakladım gözyaşlarımı Yoksun ; kutuplara sürdüm sana açan baharlarımı Yalnızlığına esir düştüm, aramıyorum artık yarınlarımı Avuçlarımda bir umut vardı ; onu da yüreğin aldı Sana büyüttüğüm güllerim yine bana kaldı Topragimda dikenler filizlenirken dinmez artık bu acı Gözlerin aklıma gelse nüksediyor kalbimdeki sancı Sürmeyin yarama melhem niyetine tuzu, ayrılığın yoktur ilacı Gülüşlerim alındı düşlerimden, yüregim gözyaşımla ıslandı Sevdamız ayrılıkta yandı , güllerim yine bana kaldı ALINTI KALDIMI YAZILACAK BİR SES Ey daha isim koyamadığım Oyun denilen yaşamda Maddeleştiremediğim sevgili Yazılacak bir şey kaldı mı? Ustalar her şeyi yazmadı mı? Hangisi elde etti sevgiliyi? Kara toprakla olmadı mı düğünleri? Düğün ki kendilerini doğurana dek. Yazılacak bir şey kaldı mı? Zaman çocuk edasıyla, Şen şakrak ilerlerken, Dünya sarhoş dönerken, Tabiat her şeye alet olurken, âSevdalar bitki isimleriyle başlayıp, Hayvan isimleriyle biterkenâ Ve ben⦠Topraktan geldim, toprağa giderken Ben seni nerde olsa severken Ölüyorum sensiz gözlerinsiz derken Bir duanı mı aldım, bedduandan gayrı. Okumadan yazılır mı? Ben seni yazdım. Şimdi oku, oku ki yaz. Yazılacak bir şey kaldıysa Yazılacak bir şeyim var. Seni kalbimin en manzaralı, Mezarlığına gömdüm. Yazılacak bir şeyim var Ölümden öte yol yok. Etkilendiysen? Buluşalım⦠Öl de gel. alıntı