SEN GİDERKEN Bu gece sonkez sapladım o paslı bıçağı kalbime, yaram tekrar kanamaya başladı,bir daha kapanmayacak şekilde, canım ilk kez bukadar çok acıdı,çünki benim kalbim sendin, bunu sırf istediğin için ,senin için yaptım, Bugece sonkez sapladım o paslı bıçagı kalbime, yaram tekrar acıldı ve tekrar kanamaya başladı, yüreğimden sen akıyodun,kanım donmuştu, damla damla aktın gittin yüreğimden,şimdi sende yoksun digerleri gibi, Bugece sonkez sapladım o paslı bıçağı kalbime, sırf senin için,sen istedin diye, yüreğimdeki sen gitti,sen giderken seninle gelen herşey bitti, gözlerimdeki hayalin gitti,düşlerim bitti,herşeyim,yani sen, sen giderken,benide bitirdin ve rüya bitti.......... 21,02,2005 saat 04,30
sende sağol can okuduğun için 2 sene önce yazmıştım siz değerli canlarıma paylaşayım dedim burda aranızda olmak çok büyük bir mutluluk...
şiir yazmak gerçekten güzel murat umarım devamı gelir bu arda aramızada hoş geldin tekrar teşekkürler...
yüregine emegine içinden gelen sevgi kelimeleine saglık murat şiir yazma duygularını kaybetme bazen insan bişeyleri şiirlerde buluyor içimizden ne geliyosa dökülüyor kendiliginden keşke o gidenler eskisi gibi olsaydı gitmeseydiiler gönlümüzde acıları bir bıçak yarasısı izi bırakıyorlar bu güzel paylaşımın için saol murat
yorumun için teşekkür ederim can evet biz hayat denen bir fırtınanın kasırganın içinde rotamızı bulmaya calışıyoruz ve rotamızın bulurkende fırtınayla kasırgayla mücadele ediyoruz batmamak için ve o mücadele sonrasında ki yaşamın sonsuz olması için an kaybetmeden kağıda yada bilgisayara paylaşıyoruz ve ölece kalıyor yıllar yıllar geciyor ve bir albime dönüşüyor sonra bakma zamanı geldiğinde saygıyla gülümseyerek bakılıyor ve paylaşılıyor.... anınız aydınlık olsun....
Paylaşımın için sağol can.Sende bu yürek varken, yaşam mücadelende asla kaybetmezsin. Yaralar önce kabuk bağlar sonra düşer. İzi kalsada ben o izi severim. Bana geçmişimi hatırlatır iyisi kötüsü ile.Yaşamda ister istemez acı şeylerde yaşıyoruz ayrılık ölüm gibi ama bunlar yıldırmasın seni toprağım. Yaşam hala tüm güzellikleri ile devam ediyor.
merhaba can okuduğun için teşekkür ederim sölenen her söz bir yaşamdır can..bende siz gönlü güzel aydınlık canlara bir yaşamı paylaştım.hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor kimi zaman gülüyoruz kimi zaman hüzünleniyoruz bazense keder ve sevinci bir arada yaşıoruz ama işte yaşıyoruz varlığını bilerek ayrılığın mutlulupun var olduğunu bilerek yağan yağmurda şaşırtmamalı bizleri doğan güneşte şaşırtmamalı can..anın aydınlık olsun...