SEN BU SiiRi OKURKEN Sen bu Siiri okurken Ben coktan bu sehirden gitmis olacagim Artik ne özlemlerimi duyacaksin bicak yarasi Ne de telefonlarin calacak gece yarisi Ve bu zavalli yüregim olmayacak artik Kaprislerinin hedef tahtasi... Seni sana Beni bir akil hastanesine Birakip gidecegim bu Sehirden Nasilsa kavusamadim sana Nasilsa dudaklarinin kiyisina varamadim Nedense bütün cikmaz sokaklar adresim oldu Ve nedense bütün kirmizi isiklari üzerime yaktin Ne yaptimsa Bir türlü sana yaranamadim Artik adressiz Isiksiz Ve öylesine issizim Dünlerin kadar eskiyim Verdigin acilar kadar pasliyim İste cikip gidiyorum hayatindan Nasilsa fark etmez senin icin Belki cok sansli Belki de en yasliyim... Artik Pusulam hasreti Saatim yalnizligi Ve takvimler sensizligi gösteriyor bana Neylersin Yolcu yolunda gerek Belki bundan sonra Belki senden sonra Adam olur bu asi yürek Ve dersini alir da bu sevdadan Bir daha Kaprisli denizlere Asilmaz kürek Yarin bu saatlerde Ben yollarda olacagim Sen kimbilir kacinci uykunda Masal mavisi bir rüyada Ve elbette o korsan yüregin Yine pusuda Oysa İlk defa sesimi duymayacaksin Sitemlerin sahipsiz Sorularin cevapsiz kalacak Belki ilk defa icini kemirecek yoklugum Tanimadigin bir koku icini saracak Ve ilk defa kendinle hesaplasacaksin Ne oldu? Ne oluyor? Ne olacak? Sonra Bir gözün kör Bir kulagin sagir Bir ayagin kirik Bir kolun kesik Düseceksin yollara Yani bastan basa yarim Yani bastan basa eksik Bütün duvarlar üstüne yikilacak Belki ilk defa Unutuldum diyerek icin sizlayacak Ve sen bu siiri okurken Ayriligimiz coktan baslamis olacak Belki de son tesellin Sana yazdigim bu son siir olacak Ve kimbilir Unutulmus bir gecenin tam ortasinda Basucundaki bir radyoda Uykusuz bir sair yüregini cinlatacak Ve bir daha fisildayacak kulaklarina Sana adanmis bu satirlari Bütün sehirler uyur ASIKLAR uyumaz Ve birgün Bütün sevenler unutur seni Ama bu sair yürek ASLA UNUTMAZ... "alıntıdır"
evet dileğim bazen gitmek kalmaktan daha hayırlıdır... gitmek zordur ama kalmak birşeyi değiştirmiyorsa gidersin... dilerim kimse gitmez zorunda kalmasın...
sen yüreğimde kal hiç gitme canısı benim gitme nedenimde dostluğu kaybetmemek değil mi??? dostluğunu yitirmektense yaşamayan bir sevgiden gitmeyi tercih ederim... haklısın gidince daha çok yüzleşiyoruz kendimizle... bir söz vardı üniversite yıllarımda duyduğum "ben senden vazgeçtim sevgimden değil" çok sevmiştim bu sözü ama ben ondan geçemedim sevgimden vazgeçtim... onun için ondan vazgeçtim... iyi olsun mutlu olsunda gerisi mühim değil. hayat akıp gidiyor ve bizlerde mutlu olacağız ben eminim canısı...