SEN BİLEMEZSİN Ömür bir nefesdir Bir an'a benzer Yaşasanda bunu Sen bilemezsin Bezenmiş yeşilliğe Dallar bahçeler O'nun gerçek sahibi var Sen giremezsin HAYDAR HAYDAR HAYDAR DOST GÜZEL HAYDAR DÜNYA GÖZÜMÜZ'DE BİZ'E ÖYLE DAR SENİN SEVGİN BİZİ EDER BAHTİYÃ?R KÖTÜLÜKTEN GELİR BİZ'E DAİMA ZARAR Ömür bir nefestir Bir gül'e benzer Sen bu gül'ü hey dost İstende deremezsin HAK'KIN GERÇEK MÃ?NASI İçimizde gizlidir hey dost Sen bu gerçeği Düşünsende göremezsin HAYDAR HAYDAR HAYDAR DOST GÜZEL HAYDAR DÜNYA GÖZÜMÜZ'DE BİZ'E ÖYLE DAR SENİN SEVGİN BİZİ EDER BAHTİYÃ?R KÖTÜLÜKTEN GELİR BİZ'E DAİMA ZARAR Ömür bir nefesdir Bir han'a benzer Yorgun düşsende hey dost Bilki dinlenemezsin Hayat dediğin hey dost Kuru bir sala benzer Alıp gider seni Sen bilemezsin HAYDAR HAYDAR HAYDAR DOST GÜZEL HAYDAR DÜNYA GÖZÜMÜZ'DE BİZ'E ÖYLE DAR SENİN SEVGİN BİZİ EDER BÃ?HTİYAR KÖTÜLÜKTEN GELİR BİZ'E DAİMA ZARAR Nafiz YILMAZ
siz sağolun sevgi can ben dostlarımla canlarımızla yeni yıl yaşmayı paylaşmayı daha çok seviyorum sizinde yeni yılınız kutlu olsun sevgi can ALLAH huzurlu mutlu yıllar uzun ömürler versin cümlemize çok sağolasın sevgi can
sağolasın dilek can seninde yerni yılını kutlarım sağlık mutluklarla dolu bir yıl geçirmeni temenni ederim duygularına düşüncelerine katılımına sonsuz teşekkürler dilek can
Çok sağolasın oktayım dostlarımla paylaşmak dahada güzel oktayım yeni yulş sana hayatında başarılar mutluluklar sağlıklar güzellikler getirsin çok sağolasın can dostum her türlü desteğine
Çok sağolasın sanem can yeni yılın huzurla mutlulukla güzelliklerle geçsin daha nice yıllarla güzellik mutluluklarla yaşayasın eyvallah can dost eyvallah