Gönül gözüyle bak etrafına,öylece Vatanı tanı, Şahadet mührünü taşıyarak,şehit olup yatanı, Yaşamak yada ölmek değil,toprağa kan katanı, Vatan denen toprak için bir rüyaya dalmışız, Bitmeyen sevdadır Vatan,devam eder bilmişiz Gidilecek son duraktır bu alemde bu Vatan, Türk yüreğidir,sonsuza dek,sinemde atan, Şehit kanıyla sulandığı için, rahat uyuyor atan, Şehitlik sevdasıyla ta yürekten yanmışız, Bitmeyen sevdadır Vatan,devam eder bilmişiz. Gül koklayıp Vatanı gül yerine koymuşuz, Gül renginde Bayrak ile kendimizi bulmuşuz, Vatana şehit olup, toprağına güller gibi düşmüşüz, Kanımızı mühür edip toprağına vurmuşuz, Bitmeyen sevdadır vatan,devam eder bilmişiz. Analar,babalar.sakın ha göz yaşı dökmeyiniz, Vatana verdik canımızı,düşmana belli etmeyiniz Şehitlik şerbeti bu,içmekmiş kader ve kısmetimiz, Potin,.parka, beremiz,olmuştur kefenimiz Bitmeyen sevdadır Vatan. Bunu böyle bilmişiz. Selahattin Ölmez Şehitler Ölmez Öyle bir sevda ki VATAN sevdası, Uğruna gider, canların hası⦠Kanla yazılsa da kaderi, şansı, Her şeye bedeldir, Ay_Yıldızın dalgalanması⦠Şehitler ölmez, Şehitler ölmez⦠Kartal bakışları haktan yanadır, TÜRKİYE SEVDASI canından candır, VATANI korumak en büyük şandır; VATAN uğruna ölmekte vardır⦠Şehitler ölmez, Şehitler ölmez⦠Ölü demeyin sakın onlara, Cennetin müjdesi geldi onlara⦠Canlarını verdiler VATANLARINA, Canım kurbandır yollarına⦠Şehitler ölmez, Şehitler ölmez⦠Yılmaz Çelik ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!!!!!!!!!!!
â¬meqin⬠SaqLıK... :lol: Vatan sana canımız feda Bin canımız olsa yine sana gelir Asla senden gazgeçemem Gözümü budaktan sakınmaz Göz dikenin gözünü oyarız Dağların yılmaz şahini Vatanımızın ejderhasıyız Biz öyle aşığız ki sana Bu vatana candan daha yakın Yeter incittiğin hain yılan Yıllarca çöreklendiğin Ufkumuzu karartamazsın Sen vatan nedir anlamazsın Kırarız belini bir daha Bu canım vatana göz dikemezsin Asker doğduk vatan uğruna onca şehit Kanımız canımızla suladık vatanı Sanma boşuna uğraşımız ay yıldızlı bayrağımız şahit. :lol: :lol:
Ana bu sabah yine erken uyandık Botları boyadık,düzeni yaptık Sabah sabah iştimada dimdik ayaktaydık Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Bir emir geldi babacan komutandan Araçlara bindik tam teşhizat hep bir andan Karamanlı başladı dua okumaya ağzından Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Mataramda ki su sanki zem zemdi Tetiğim gül oya,süngüm bir çiçekti Yüreğimde ki sevda daha bir depreşti Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Sen geldin aklıma giderken göreve Sivaslının gözündeki yaşa takıldı aklım Sordum kendi kendime acep niye Biliyordu o da kavuşmayacaktı nişanlısı Emine'ye Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Bir ses duyuldu önce kulaklarım oldu sağır Az sonra geldim kendime koştum cenke Arkadaşlar dökülüyordu tek tek yere bağır ALLAH diye bağır Gözümde ki yaş düşmüştü gönlüme orda oldu kahır Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Vatan içindi dökülen kanlar yere Çakallar karşı cephede mehmetçikler yerlerde Tokatlı,Yozgatlı düşmüş kalmışlar üst üste Allahım sen onlarında gazasını mübarek eyle Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Doğduğum anı bilmem ama anam Ölürken son sözüm oldu VATAN Helaldir ona bu uğurda verilen her can Ana ağlamaysın oğlun oldu şehit OSMAN Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne VATAN SAĞOLSUN