Sehitlerimiz icin

Discussion in 'Resim ve Video Galerisi' started by selenayy, Feb 25, 2008.

1. selenayy

selenayy Daimi Üye

bunu daha önce de dinlemiştim tamamını dinlemeye yüreğim dayanmadı yürek kanatır bu ağıt....

emeğine sağlık sevgicanım...

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

2. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

YÜREK DAYNMAZ BU ACIYA ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET ACILI AİLESİNE İSE SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

EMEĞİNE SAĞLIK SEVGİCAN BENDE DAHA ÖNCE DİNLEMİŞTİM BU AĞITI

3. selenayy

selenayy Daimi Üye

alevisi sünnüsiyle
    çerkezi kürdüyle
    doğulusu batılısıyla
    sağcıda olsak, solcuda
    topçuda olsak popçuda
    rockçıda olsak repçi de

HERŞEY VATAN İÇİN

4. CeSuR__PRENS

CeSuR__PRENS Daimi Üye

BİR ŞEHİDİN MEKTUBU

Adı Soyadı : Serhat GENCER
    Rütbesi : Dz.P.Astsb.Çvş.
    Doğum Yeri : Kırıkkale
    Doğum Tarihi : 1973
    Olay Tarihi : 08.01.1994
    Şahadet Tarihi : 08.01.1994
    Şehit Olduğu Yer : Şırnak - Maden

Sevgili Ailem

İlk önce hepinizi çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Bu mektup ancak ben öldükten sonra sizin elinize geçecektir. Beni asla unutmayın. Hep kalbinizin bir köşesinde saklayın. Şunu asla unutmayın. Allah'ın verdiği canı Allah'tan başkası alamaz. Bu yüzden üzülmeyin. Yalnız size söylemek istediğim bir şey var. Ben Burcu´yu çok seviyordum ve bu sevgimi de mezara götürüyorum. Ben burda öldümse Allah yolunda, vatan namus ve millet yolunda öldüm. Benimle aslında gurur duyun ve gülün. Asla ağlamayın. Eğer ağlarsanız ben yattığım yerde rahat edemem. Dedeme de hepinizin selamını söylerim. Kendinize çok iyi bakın. Sizleri çok seviyorum. Hepinizi çok özledim. Oğlunuz. Yazacak başka bir şey bulamıyorum.

Serhat Gencer
    Dz.P.Astsb.Çvş.
    şehitler_ölmez den sevgilerle

Emeğine sağlık can.....

Share This Page