Ruhunuz Şad Olsun Yiğitler :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ey şehit oğlu şehit böldürtmedin vatanı Alnından hep mıhladın sana kurşun atanı Nice al kanlar döktün sen yad ettin Atanı Yerin dibine gömdün bayrağıma çatanı
Bir Şehit Annesinin Sözleri Bugün Yozgat Bogazlayan Kaymakam´ı Kemal Bey´in yobazlarca katledilişinin 88. yıl dönümüydü. Orada bir şehit annesinin konuşması vardı, acısı taze ama vatan sevgisi çok büyüktü. Bir şehit anası; "ama bir oğlum daha var şehit verecek, Rabbim bir oğul daha verse onada kına yakarım, vatana kurban diye gönderirim" dedi. Evet arkadaşlar; vatanı bölmek isteyenler Çanakkale´ye bir gidip baksınlar. Adana´lı Ahmet, Yozgat´lı Mehmet, Diyarbakır´lı İzzet, Mardin´li Ali hep beraber yatıyorlar.
emeğine sağlık selen bu görüntülerdeki zekeriya şehit olmadan önce yazdığı şiiri hatırlayacaksınız bayan ise annesi KOMANDO OLMAK ONURUMDUR Olur ya bir çatışmada ölürsem Arkamdan yas tutmayın Bırakın toprağımda rahat içinde yatayım Bedenimden komandomu çıkarmayın Onlar benim gururumdur Ölünce kefenim olacak Başımdan mavi beremi çıkarmayın O benim şanım şerefim olacak Ayağımdan botlarımı çıkarmayın Onlar nice yollar aşacak Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek Elimden tüfeğimi almayın O benim mezarıma sembol olacak Yaramın kanını silmeyin Ahirette hesabı sorulacak Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın O benim madalyam olacak CANINI VERMEK UĞRUNA SİLAHINI BIRAKMAYAN GÖĞSÜNDEN AKAN KANLA VATANINI SULAYAN YEŞEREN BU TOPRAKLARDA GÜNEŞİ DOĞURANLAR ANISINA