sen anlıktın sevgin gibi gözlerindeki ışık gibi içinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulamamı sağlayan saçma sapan bir aşktın sen belki de sen ne benimle olurdun ne de ben seninle olurdum içinde bulunduğum buhrandan kurtulmam için bir yoldun belki de belki de senin için acı çekerken gerçek acılarımı unuttum senin için yanarken için için kalbim gerçek acılarımı gizledi o güzel ışıl ışıl bakan gözlerine ve beni kurtardı acılarımdan ve sen yoksun artık olmayacaksın benim yazdıklarımda oluşuna inat olmayacaksın ben seni gerçekten sevdim seni gerçekten sevmeme rağmen böyleydin yarın yoktu ve olamayacaktı her şeye her anlamlı edaya düşlerine düşlerime rağmen yarın yoktu be güzel kız bugünlerde anlıyorum geçici olduğunu ve artık yüzüm gülüyor hayata farklı bakıyorum hayat hayat sensiz olacak bunu dünde biliyordum bugünde biliyorum sen gerçekten sevdiysen beni sevginle kal ben dün olmadığım gibi ne bugün nede yarın olacağım seni sildim kalbimden sen sildiysen kalbinden beni seni unutuyorum bir tutam sevdayla galiba ama itiraf ediyorum inkar etmem saçma olur seni tüm acılarıma inat kalbime mantığıma damarlarımda dolaşan kanın rengine dilimdeki lisanının köklü oluşuna... her şeye inat sevdim bunu inkar edemem seni sevdim 8.09.2007 Ahmet Doğru