Şehitler kanından almış rengini Dalgalan benim şanlı bayrağım. Alamaz yüreğimden kimse sevgini Dalgalan benim şanlı bayrağım. Ulusun sembolü sensin cihanda Rengin damarımda dolaşan kanda Vazgeçemem senden asla cihanda Dalgalan benim şanlı bayrağım. Senin için herkes, verir canını Savaşlarda asker döker kanını Senin ile korur, güzel vatanı Dalgalan benim şanlı bayrağım. Barışta, savaşta, yine sen varsın Asker Mehmetçiğin gönlünde yarsın Bütün cephelerde hep dalgalansın Dalgalan benim şanlı bayrağım. Savaşta öndesin bayraktarın elinde Allah Allah diyen asker peşinde Sevgin yüreğimin her köşesinde Dalgalan benim şanlı bayrağım. Atatürk seninle savaş kazandı Kahraman Mehmetçik destan yazandı Bayrağımı bayrak yapan alkandı Dalgalan benim şanlı bayrağım. BAKARİ der bayrak, benim nişanım Bayrak için kurban, olsun bu canım Seninle hür yaşar, güzel vatanım Dalgalan benim şanlı bayrağım. Yılmaz Bakar-11.04.2011-Almanya
Emeğine yüreğine sağlık can paylaşım için teşekkürler. "Bayrakları Bayrak yapan üstündeki Kan'dır; Toprak, uğrunda ölen varsa Vatan'dır"