Evet canlar jet hızıyla yaşanır sanalda aşklar gercegi yazan dunyada bir kenara atılıyor dostlar.her yurekte ayrı bir rol ayrı bir sahne.alkış tutuyoruz inanıyoruz onlara.hadi durmayın sizde katılın onlara.zaten yalandı dunya.şimdide oldu sanal rüya.bendeniz şair ruhlu kaptanım.tiyatro yapmam yuregımde asla. bence sanal Sanal sözlük anlamı= (Gerçekte yeri olmayıp zihinde tasarlanan, mevhum, farazi, tahminî.) Yani bu demektirki sanal=YALAN Varsa sende yoğun bir duygu gerçekten doğruysa karşı taraf ben buna sanal diyemem... Bu durum nereye kadar sürer yalanlar başlayınca adı sanal olur ve biter.... k k Biraz mizahi yaklaştım olaya ben... ___________________________________________________________________________________________ Aklıma düştün yine... Bugün mesaj atmadın diye düşündüm durdum. Yanlış şeyler yazdığımı biliyordum ama doğru şeyler yazmak beni sana daha çok sürükleyecekti. Bunu ben biliyordum. Beni tanımaman için mücadele veriyordum aslında. Kim dayanır bir aşktan Mart soğuğunda kaçmaya... Nefesim tükendi, geç geldin, demekten. Yıllar öncesinin hayali kahramanısın benim için. Oysa bugün sanal bir arkadaş dahi olamıyorsun. Ve olmakta istemiyorsun. Gündelikçi diye hatırlayacağım seni hep... Seviyormusun beni Evet çok seviyorum seni Ne kadar kolay yazılır olmuş Hiç görmeselerde birbirlerini BEN NEYMİŞİM BEEE ___________________________________________________________________________________________ Barışı Unutmuşlar, Almaya Gidiyorum... Dönemeyebilirim...!!!
ben sımdı guleyımmı ağlayayımmı bılemedım sanal asklara ınanmıyorum ama uzun surelıde olmazsa yasanan keyıf ve heyecan gusel oluyo en azından yasanabılır bır hıs hem ne farkederkı reelde bıle sevdıgın ıkı yuslu oluo ha sanal ha reel aldırıs etmeyeceksın bence ya nasıp dıcen gıdecegı yere kadar gıdecen
sanala inanmam güvenmem ama arkadaşça sohbet etmek güzel eğer aşka dönüşecekse kii aşkta sahte olur sanalda oyüzden silerimmm yo eederim ama sanaalı aşk için kulananlar ve evlenen ler var ama nekadar sağlıklı olduğunu görüyoruz ya ayrılıyorlar yada bir mafya çıkıyor başına iş alıyorsun buluştuğunda yalanmı hayatın gerçekleri bu herneyse sanala güveneme kısaca
ya sanal aşk die bişi yok...Olsa da yürümez...Benim bi arkim vardı netten bi çocukla tanışmış 1 sene falan çıktılar...Güya evlilik hayalleri vardı...Sonuç: AYRILDILAR..... niye ?? sanal aşk die bişi olamazmış demek....
normalde bi insana güvenemiyosunuz degildi sanalda allah korusun büyük konuşmuyorum ama asla. ama güzel bi paylaşım içerigi geniş anlayana emegine saglık erkan tşkler.
abem asık olmak ısteyen herturlu olur wıreless ya da kablolu modem olsun fark yapmaz yeterkı ıstedıgın seyı cıdden ıste
yüreğinize sağlık kaptan bey,sanal diyoruz ama bence gerçek hayatta sanallaştı.paylaşım için teşekkürler birden çok mesaj var içerikte sanal yada gerçek yaşamda herkesin gerçek aşkı sevdayı bulmaları dileği ile...
Acaba o yazıyı yazarken gel kız seni seviyorum'mu demek istedi yada gerçekten kel bi kızlamı birlikte çok merak ettim )))))) eline sağlık erkan çok komikler.