...SAÇMA AMA İNSANI HEYCANLANDIRIYOR OKUYUN...

Konu, 'Korku Odası / İlginç Olaylar' kısmında ersan-tan tarafından paylaşıldı.

1. ersan-tan

ersan-tan Daimi Üye

Genç bi kız ailesinin evde olmadığı bi akşam arkadaşlarını davet etmiş. Kız kıza yemişler, içmişler, derken içlerinden biri “Hadi cin çağıralım” demiş. Ev sahibi kız da hiç inanmazmış böyle şeylere ama arkadaşlarına ayıp olmasın diye kabul etmiş. Harfler kesilmiş, fincan ortaya konmuş ve elele bir masanın etrafında daire olunup cin çağırma olayına girilmiş. Cin gelmiş gelmesine ama bizim kız hala fincanı arkadaşlarının ittiğini düşünüyomuş. Bi ara fincan hızlı hızlı harflere giderek şöyle demiş: “İçinizde bana inanmayan biri var. Yarın saat 4´te o kişiyle tavla oynamaya geleceğim!” Kızlar feci tırsmıslar ama ev sahibi kız hala dalgasındaymış işin. Saat çok geç olmadığı halde seans hemen bitirilmiş ve kızlar evlerine dağılmış.
    Bizimki zaten o tür şeylere hiç inanmadığından cin olayını ertesi sabah unutmuşmuş bile. Öğlene doğru telefon çalmış. Arayan, kızın çok sevdiği, çok iyi anlaştığı teyzesiymiş, “Bugün içimde bi sıkıntı var, evdeysen bi ara sana uğruycam. Dertleşelim biraz” demiş. Kız da sevinmiş teyzesini görecek diye, “Hemen gel, ben de seni çok özledim” demiş.

Kız, teyzesini hakikaten dertli ve solgun görmüş. Hoşbeş etmişler ama teyze hala dalgınmış. Kız, “Teyzecim sen konuştukça daha kötü oldun, istersen başka bişey yapalım” demiş. Teyzesi de “O zaman tavla oynayalım. Ne zamandır seninle oynamadık. Kafam dağılır biraz” demiş. Kız tavlayı almaya giderken bi gece önceki olay aklına gelmiş, “Meğer benim teyzem cinmişâ€ deyip gülümsemiş.

Kızla teyzesi güle oynaya tavla oynarken bi ara teyze tuvalete gitmek için kalkmış. O içerdeyken telefon çalmış. Arayan kızın babasıymış. Adamcağız çok üzgün bi sesle konuşuyomuş: “Kızım teyzen öğlen bi trafik kazası geçirdi. Durumu çok iyi değildi ama Allahtan ümit kesilmez deyip sana haber vermedik ama az önce teyzeni kaybettik, başımız sağolsun...

2. Hulya

Hulya Daimi Üye

Ben bunu daha önce okumustum forumda.. ama korkunc bisey bence..

paylastigin icin tskler can...

3. bluedream

bluedream Daimi Üye

bana göre pekte korkunç gelmedi,bu tür şeylere inanmıyorum,ellerine saglık paylaşımın için saol can

4. Hüsseyin

Hüsseyin Daimi Üye

Ya korkuncmu degilmi bilemicem ama, var olduguna inaniyorum....

5. huseyin mert

huseyin mert Daimi Üye

cin olayları bizim bu yöre köylerinde baya bir konusulur ve bir cok olay yasanmıstır.var olduklarına inanırım eskiden insanlar korkardı cinlerden simdi ise cinler insanlardan korkar oldu çünkü insan oğlu cinleride gecti

6. yasemin

yasemin Daimi Üye

Bu zaten vardı forumlarda okumuştum. Ama cinler Kuranda da geçer varlığına inanıyorum ben. Korkmadım heyecanlanmadım ama güzel hikaye :D :D :D :D

7. kigi12

kigi12 Daimi Üye

cinlere inanmam ama korkarim ( yaman celiski :D ), itiraf edeyim ki yazinin tamamini da korkumdan okumadim.. biraz basini biraz da sonunu okudum :D KORKUMDAN

sagol ersan

8. huseyin mert

huseyin mert Daimi Üye

insan inanmadığı seylerden neden korkar bir anlam veremiyorum. belki hiç karsılasmadınız ama cin var canlar
    yasamak isteyen varsa yardımcı olabilirim ama sunu dile getirim korkmaya gerek yok yok cünkü insan oğlu cinleri de gecti onlar bizden korkar oldu

9. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

ne cinmiş ama teyze kılığında geliyo ıyyy bana gelse korkudan dilim tutulurdu heralde aman allah korusun tobe tobe :-o

10. Guest

Guest Misafir

ben bunu izlemiştim tvde şu sırlar kapısında bende inanmam ama korkarım :grin:

11. gizem

gizem Daimi Üye

bende aslında cinlere fln inanmam ama itiraf ediimki çok çok korkarım!!!!!ne hdr kötü düşünsenize bir cinle tavla oynamaya kalkışıyosun!!!! wwwww wwwww

12. YILMAZ-58

YILMAZ-58 Daimi Üye

ya bunu ben tv kanlaında izledim flash tv de biliyorum bunu

Sayfayı Paylaş