Bugün yardan haber geldi Bir bir yandan bir bir yandan Eğildim bir buse aldım Bir bir yandan bir bir yandan Güzel olanı severler Yanağından gül dererler Kulakta mengüş küpeler Bir bir yandan bir bir yandan Baş koydum yarin dizine Uykular girmez gözüme Ağ ellerin sür yüzüme Bir bir yandan bir bir yandan Şekerden şerbet ezerler İnce tülbentten süzerler Dört yanım almış güzeller Bir bir yandan bir bir yandan Karacaoğlan gel yanıma Seni sarayım canıma Dola kolların boynuma Bir bir yandan bir bir yandan
Benim Kabem insandır Hele nenni nenni dost nenni Kuran da kurtaran da Hele nenni nenni dost nenni İnsanoğlu insandır Hele nenni nenni dost nenni Benim Kabem sevidir Hele nenni nenni dost nenni Kuran da kurtaran da Hele nenni nenni dost nenni Sevili insanlardır Hele nenni nenni dost nenni Benim Kabem emektir Hele nenni nenni dost nenni Kuran da kurtaran da Hele nenni nenni dost nenni Emekçi insanlardır Hele nenni nenni dost nenni Benim Kabem dünyadır Hele nenni nenni dost nenni Kuran da kurtaran da Hele nenni nenni dost nenni Dünyayı insanlardır Hele nenni nenni dost nenni