Radyo yayınından memnunmusunuz????

Konu, 'Forum arşivi' kısmında seyduna_34 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Evet canlar radyo canlar'da yayın suresınce calan turkulerden yayın akısından memnunmusunuz? çalmasını ıstedıgınız kişiler parcalar varsa veya yayın akısından bellı saatlerde format degıstırmemızı ıstıyorsanız lutfen burda ıstek ve taleplerınızı paylasın....bu arada dj olmak ısteyen ,arsıvıne guvenen canlarımız varsa bu konudada ayrıca gorusebılırız ... dusuncelerınızı beklıyorum ...sevgıyle kalın...

2. ero

ero Daimi Üye

ben mümkünse deyiş ve özgün müzik konusunda daha dengeli olunmasını istiyorum(bu ikisinin biraz artırılması)..

3. teksin

teksin Daimi Üye

YAYIN AKIŞINI BEGENİYORUM DJ DİLEKKEN (SEYDUNA)İKEN DAHA COK DİNLİYOM GÜZEL YAYIN AKIŞI OLUYO MÜZİK TARZIMIZ AYNI..

4. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

bir bayanın zevkine daima güveniyorum.. üşenmeden güzel türküleri seçerek liste yapıyorsun ve bunları bizlerle paylaşıyosun teşekkürler dilek... yayın güzel

5. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

DjDileğimiz olunca yayın tabıkıde Gusel oluyo. Ozgun muzık parcalarını bıraz daha fazla ıstıyorus . ve Yolun acık olsun Dılegımız dıyoruz :eek:k

6. gülüş

gülüş Daimi Üye

Ben ancak bu saatlerde dinliyebiliyorum Radyo Canları
    Önceleri kesinti oluyordu ancak iki haftadır Yayın oldukça akıcı
    şimdilik format hakkında bişe diyemem yani yayımlanan türküler ve diğer müzikleri beğenerek dinliyorum

Ancak özelikle dinlemek istediğim sanatçılar ise Deste günaydın,Feryal öney,Zülfü livaneli,banu kırbağ,grup Yorum Mikail Aslan,yasemin Göksu ve Hasret GÜltekin neyse benim listem uzar gider

yayınlarınızda Başarılar diliyorum iyi yayınlar Radyo Canlar

7. bogos1990

bogos1990 Üye

hepinizin eline saglık her yönü ile sitemiz mükemmel valla :)

8. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

guzel dusuncelerınız ıcın tesekkur ederım canlar ama burda tek yayın yapan ben degılım dj coskun ,erkan ,sevlı lımanım (sevgı) de var herkesın emegı cabası aynıdır...herkes bu sıte ıcın bıseyler yapmaktadır ...degerlı canlarımız paylasımları yorumlarıyla bızlere katılırsa bıze en buyuk tesekkur bu sekılde olur son zamanlarda bıraz durgunluk goruyorum sıtede bu benı uzuyo ama en kısa zamanda toplanacagımızı bır olacagımızı umıd adıyorum....yapılan paylasımlara emeklere en azından okuduklarımıza bı tesekkuru cok gormeyelım....bu sıte hepımızın ...yolumuzu anlatan dost olmayı bır olmayı can olmayı anlatan bı aıle ortamıdır burası ..saygısızlıga sevıyesızlıge ızın vermeyen bu sıteye gereken degerı gostermek duser bızlere..

gulsahım dınlemek ıstedıgın kısılerı en kısa zamanda arsıvıme eklıycem olanlar var ama daha genıs tutumaya calısacagım baska ısteklerınız varsa lutfen burdan bıldırın dj canlar bunları dıkkate alacaktır ..bu yayın sızler ıcın sızın dınlemenız ıcın yapıyo zaten sız ısteyın bız calalım : sevgıyle kalın ...

9. kartal1977

kartal1977 Daimi Üye

evet canlar dileğe katılıyorum siz isteyin biz sizlere ulastırmaya gayret edecegiz

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş