Radyo Canlar Hakkında ( Önemli )

Konu, 'Forum arşivi' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Merhaba canlar bildiğiniz gibi radyocanlar.net 3 senedir aktif yayın yapmakta bu güne kadar çok çabaladım üyelerimize ve siteye giren misafirlerimize kaliteli yayın verebilmek için bedava yayın veren sistemlerden değilde daha profesyonel ve ücretli radyo adresi alarak yayın yaptık ama ne yazıkki canların ilgisizliği beni yordu eğer radyocanlar'ın kapanmasını istemiyosanız gelin sizde bir destek verin sizden maddi anlamda hiçbirşey istemiyorum sadece yayın yapabilecek ve ilgilenebilecek bir yönetici arıyorum ve gene alevicanlar.net sitesinin bir parçası olarak kalıcak eğer ben bu işi yaparım radyoya yayın yapacak canlar bulurum ve düzeni sağlarım derseniz bende sitenin teknik konularında yardımcı olurum.

2. devran

devran Yönetici

kaptan elimden geleni yapmaya hazırım ancak zamanım yok ve kurumsal bi şirkette olduğum için internetim kısıtlı yani işte iken siteye yada radyoya girebilmek gibi bi imkanım yok çoğu akşalarıda devranım var biliyosun pc başına akşam sekiz gibi oturuyorum on gibi çıkıyorum bu zaman aralığında yapılabilecek bi iş varsa yaparım tabiki çok emek harcadın biliyorum emeklerine sağlık sana yayın yapabilecek bi arkadaş bulursam siteye üye olmasını sağlaycam ( akrabalarımdan bu işi layıkı ile yapabilecek birileri)
    :S

3. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

ben bu konuda elımden gelenı yapacagım yanlız dıger canlarında katkıda bulunmasını ısterım ..canlar bunda korkulacak bısey yok gereklı destek zaten verılecek ve buna vakıt ayırmanız dahı gerekmıyor ..basında durmanız gerekmıyor sadece programı acıp lısteyı dolduracaksınız bu kadar basıt ...ben oglen yemege gıttıgımde evden acıyorum ve ıse donuyorum ..bu kadar basıt bısey .ılgılenen canlar olursa ozellıkle gunduzlerı yayın yapmak ıcın lutfen bıze bıldırsınler..

Sayfayı Paylaş