Prof.Dr İzzettin Doğan;Türkiyede Diyanet tarafından her 2,5 Saatte bir Cami Yapılıyor!

Konu, 'Yazılar, Makaleler, Araştırmalar' kısmında Yunus Emre tarafından paylaşıldı.

1. Yunus Emre

Yunus Emre Yeni Üye

Prof.Dr İzzettin Doğan;Türkiyede Diyanet tarafından her 2,5 Saatte bir Cami Yapılıyor!

Sayın Prof.Dr İzzettin Doğan Cem Tv de Yayınlana "Cumhuriyetin Bekçileri" Adlı programda çarpıcı demecler verdi;

Bu ülkede sağlık sorunu var ise,bu ülkede eğitim sorunu var ise bu ülkede aclık sorunu var ise hal böyleyken Diyanete de bütçenin büyük bir kısmı verilmesi doğrumu?Din insan ile vicdanı arasındadır sonucta din yenip tutulmaz,Türkiyede Her 2,5 satte bir cami yapılıyor, bu kadar sorunumuz varken Alevi yurtaşların hakları verilmezken böyle birşeyin olması yanlış ve hak yemektir.

2. WorldFe

WorldFe Daimi Üye

Onlar Hastayı dualarla tedavi ediyorlar eğitim diyede şerifat kurallarını öğretiyorlar ne gerek var okula hastaneye erzurumda karsda sivasta kar nedeniyle okula gidemeyen ulaşılamayan köylere yol yapmaya ne gerek var sen milleti asimlile etmek içn köyüne bir cami yap eğtimde orda alsınlar sağlık hizmetinide benim güzel ülkem bunlarsayesinde yok oluyor paylaşım için teşekkürler can

3. taşkın

taşkın Daimi Üye

nedesek boş :razz:

4. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

nasıl i ülke okul yok öğrenciler bilmem nerelere gidiyo okumak için her 100 metrede cami var camiler bomboş :p

5. yakar_12

yakar_12 Yeni Üye

cok doruyu söylemis

6. bluedream

bluedream Daimi Üye

adam dogru sölemiş her adım başı cami cami yerine sokata kalan milyonlarca insan
    egitim ve ögrettim görmek için milyonlarca insanlar varken,cami yapmamak olurmu hiç
    bu paraları nereye kullanıcaklar,kafasızlar

Sayfayı Paylaş