bazen nefret ederim, bazen kin kusarım. nesretim dağlardır, kinim ise engin deglardır. aşılması zor enengellerim vardır! ama beni yıkan sevgin degil yasadıgım yıllardır!!!!!
Privacy'nin blero'suna yazdığı şiir çok güzelmiş, başka yazdığı şiirler var mı?paylaşımın için teşekkürler Privacy
''AŞK'' Sert rüzgarlarin ardından kırılan dallar ve yapraklar.. Belki bir son bahar akşamına doğru... Belki bir öğlen vakti.. Aşık olmak için zaman ne kadar önemli ki.. Ama illa bir bahar zamani... Özelikkle son bahar.. Şarabin sigara dumanı ile dansi, Belki ağızda bir tango mısrası.. Küçük ellerinde hafif ter.. Yüreğinde bir kuş .. gözlerinde buğu.. Sevmek için acele etmek mi doğru... Belkide bir dahaki bahara.. Ama olesine bir sevgi istediğim Öyle bir sevgi ki... Her seyden kutsal...
gururun yenik düşmüş sevgine.. sevipte konuşamamak,sevipte doğmamamak gibi bir şey senınkisi diyor ya şairâ Bir sevmek bin defa ölmek mişâ â¦â¦ anlayamıyorum ölümün kıyısına gidip gelmeni. yaşamak varken. kahkahalar atmak varken,uçurumun kenarına gelip bir tebessüm etmeni anlayamıyorum⦠sende mor alfabesi gibisin. dediklerini anlamak zor,kullandığın kelimeleri anlamak için kalbimin sözlüğünü kullanıyorum SeViYoRuM AmA......................................: diyorum ya anlayamıyorum seni.
yaa aslında blero bi hayal ürünü benim kendi kafamdan yaptıgım bişi.. herkesin bi köşesi vardı, ee benim de olsun dedim.. :?: :?: :?:
güzel bir köşe seçmişsin kendine. belki de senin gibi birçok kişi blero da kendini buluyo ve ne güzell sende bunları paylaşıyorsun onlarla... :cry:
Ya bir gün biterse bu ızdırabın sonu Sevginin sonu gelir mi sence Ya bir gün gelirse naparım o zaman Ya sen naparsın hiç düşündün mü ? Ya bir gün biterse bu ızdırabın sonu Mahşer gününde mi konuşuruz ancak Belkide o bile olmaz Sen başkasının ben başkasının olmuşuzdur çoktan ! Ya bir gün biterse bu ızdırabın sonu Sevgi seli bitermi sence bir gün Coşkun dereler durulur mu ? Ya hızla yağan yağmur diner mi sence Ya bir gün biterse bu ızdırabın sonu Sararan yaprak yeniden yeşerir mi ? Kırılan dal yeniden biter mi dal olarak Solan çiçek yeniden canlanır mı ?
Tukenirken hergun biraz daha sensizlige care yok birtanem gunduzlerde burundu siyaha sensizlige care yok birtanem unutulmuyor bir soz bir bakis gecmiyor sensiz ne bahar ne kis askin yuregimde nakis nakis sensizlige care yok birtanem simdi sen cok cok uzaklardasin ruyalardamisin, masallardasin biliyorum sende farkindasin sensizlige care yok birtanem tum dunya sendin benim gozumde bin gunesi gorurdum yuzunde nelere care var yeryuzunde SENSIZLIGE CARE YOK BIRTANEM...
içim acıyor bugün sevgili sensiz geçen günlerin bana verdiği acı var ya hani daha da acıttı bugün içimi neden sence......... sebebi yok deme sevgili ikimizde biliyoruz sebebini hata kimde demiyorum hatalı ben acı çeken ben af diliyorum sevgili senden DUY SESİMİ.....