DOST YETİŞİR DOST OLANA ERİŞİR Dostluk Aşk halidir bilenler bilir Giren dost gönlüne mekanını bulur Bu dostluk mekanı aşk mekanıdır Mekanın sırına ermeyen kişi dostluk nedir bilemez ki Dostluk nedir kadir kıymetini bilemez Gönül mekanımızdır Hü’damın yeri Gönül kabemizdir Muhammet Ali Hü’danın kuluyuz Muhammet’in ümmeti Ali Murtaza’nın talibiyiz biz 12 İmam katarımız sırrımız Muhammet Ali’ye çıkar yolumuz Rükuda kıyamda secdede niyazda dururuz Hakkın haznesinde bir can buluruz Gönül kabesinde tavaf oluruz Hakkın nazarında günahkar kuluz Ali Rıza’yım günahkar kulum Hü’damın aşkından yanar dururum Hü **************************** PARAYI PULU NEYDEYİM BEN GÖNÜLDEN ZENGİNİM ALEVİYİM BEN MUHAMMED SOYUNDAN ALİ YOLUNDAN BEN BU YOLUN YOLCUSUYUM SÖYLEYİM EHLİBEYT İÇİN CANIMI VERİRİM TARİKATLAR İÇİNDE TARİKATIM VAR İMAM CAFER GİBİ ULU PİRİM VAR BEN BU YOLUN YOLCUSUYUM SÖYLEYİM DERGAHIMIZ NURU CEFER YAPILI İÇİNDE PİRLERİM NURDAN YAPILI BU YOL ONİKİ İMAMIN YOLU BEN BU YOLUN YOLCUSUYUM SÖYLEYİM AbdAL ALİ RIZA DÜŞMÜŞ YOLUNUZA MEVLAM AYIRMASIN BENİ ORADA BEN BU YOLUN YOLCUSUYUM SÖYLEYİM ********************************* ERİKLİ BABA Hak Muhammet Ali tapusu Saçıldı rahmetin tohumu gönlümün haznesine Aşık oldum üçüne bir bir Sürünürüm bu degahta ehli beyttir katarım Neslimi sorarsan muhip yardanım Kendimi sorarsan talip bir kulum Pirimiz Seyit Selehattin nizamın oğluyuz Başımız bağlıdır pire yolun Garip Dede ile açtık erkanı Gayibi Bil Dede ile sürdük bu demi Şimdi hizmet ehli yarin dediler İki can bir olup semah eyledik Şimdi Erekli Baba’nın kanber kuluyuz Kanberlik bir yoldur makam içinde Sırat köprüsünde şir donunda Şimdi bu canlar o canların kemder kuludur Ali Rıza’yım kalbimde tektir ilahım O’nun için bunca eşyada varım Bütün ehlibeyte vardır ikrarım Onun için Pir’e hak dedik biz
GÖNLÜM SU SAMIŞ DOST SOHBETİNE YÖRÜTÜP COŞTURAN MEVLAYA ŞÜKÜR GÖNLÜMÜ BAHÇE EYLEDİM GÜLÜMÜ MUHABBET KOKUSU sevda YELİDİR canderyasında BİZ DOST YOLLARININ BENDİ AŞIYIZ AŞKIN KÜLEYLEDİ BENİ GELGÖR HALİMİ TENİM YANAR VÜCUDUMUM İÇİNDE RUHUM ALLAH MUHAMMED ALİ ÇAĞIRIR DİLİM YAMUHAMMED ALİ ÇAĞIRIR BENDE gezer OLDUM aşk deryasında CANLAR YA MUHAMMED ALİ ÇAĞIRIR ALİRIZA PERİŞANLIK libasın bürün KOY ŞU DÜNYA HEVESİN NEYLERSİN MALINI MÜLKÜNÜ BOŞLA KOŞ PİRİM HAKKIN YOLUNADA YANIP YAKIYOR ALLAH MUHAMMED ALİ DİYEREK